Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Трикови за улепшавање вашег аутомобила

Bookmark and Share

27.10.2017. Никола Стојановић

Док мушкарци углавном брину о функционалности аутомобила, ауто делова и пратеће опреме, жене су углавном посвећене, мање више, визуелним стварима.

Трикови за улепшавање вашег аутомобила

И овом приликом не кажемо да жене не воде рачуна о ауто деловима и о целокупном раду вашег љубимца, већ само да поред тога оне мисле и на оне мање важне ствари. Тако се жене труде да све увек буде на свом месту, да се унутар аутомобила осећају лепо. И то је сасвим нормално.

Савет пре савета - одржавајте хигијену вашег аутомобила

Пре него што кренемо да се бавимо естетским стварима врло је важно да одржавате хигијену вашег аутомобила. То значи да га редовно морате чистити, возити у сервис за прање, не смете остављати храну, папириће, морате редовно брисати прашину и слично. Уколико запустите аутомобил, ни остале ситнице и детаљи вам неће ни мало значити, јер ће ваш аутомобил онда деловати као један хаос без граница. Поред тога што одржавате хигијену видљивог дела аутомобила, морате бити фокусирани и на оне ауто делове који се не виде. Одржавање ауто делова и целокупне хигијене аутомобила значи да сте одговорни и да мислите у исто време и о безбедности и о естетици.

Мини канта за смеће

У прилог претходном савету иде и овај додатни. Заправо је могуће имати канту за ђубре у аутомобилу и да она не изгледа рогобатно, а да ни аутомобил не изгледа пренатрпано. Мини канте за смеће добро дођу у ситуацијама када идете на далека путовања, или већи део времена проводите у колима. Онда не морате да вучете  са собом кесе, које у аутомобилу могу много ружно да изгледају.

Привесци на ретровизору

На ретровизору не мора увек да се нађе неки освеживач, може то да буде и неки привезак који је вама драг или неки облик који за вас има неко посебно значење. Возачи се опредељују за крст, међутим, поред тог детаља ви можете додати и неке друге. Сасвим је небитно шта ће то бити, важно је да нешто постоји. И немојте претеривати са детаљима. Довољно је да се на ретровизору нађу два три привеска и одмах ће унутрашњост вашег аутомобила деловати лепше.

Патоснице за ауто и навлаке за седишта у боји

Разбијање монотоније почиње уношењем боја у ваш ауто. Покушајте са променом патосница. Зашто се фокусирати на црне или сиве патоснице? Изаберите патоснице у боји, шарене, забавне боје. У исто време вам саветујемо да промените и навлаке за седишта. Ове две боје можете уклопити, али вам саветујемо да направите да то делује врло пристојно и не превише нападно. Наиме патоснице могу бити сиве боје, а навлаке црвене.

Хит у свету и код нас - трепавице за аутомобил

Овај детаљ на вашем аутомобилу може да делује врло забавно и у исто време веома кул. Ауто одмах добије другачију ноту. Док је у свету то апсолутни хит и код нас полако почиње да буде популарно. Ове трепавице за аутомобиле, односно фарове су прејефтине. Заправо коштају око 300 динара. Тако да уколико се одлучите, знајте да нећете морати много да размишљате о буџету. Наравно, уградња трепавица долази на ред онда када утврдите да је све у реду са вашим осталим ауто деловима.

Детаљи између прва два седишта

Оно што вам је најпотребније у току вожње можете одложити на ово место. Слатке кутијце за марамице, миришљаве свеће, које не палите, слаткише у малим одмереним кутијцама и слично.

Изглед једног аутомобила јесте врло важан. Он показује и један део ваше личности. Међутим, одговорност према аутомобилу не сме бити половична. То значи да неће бити одговорно уколико бринете само о изгледу, а потпуно занемарите исправност ауто делова. Одговорност значи - безбедност, на првом месту, а то подразумева савршену исправност свих ауто делова, а затим и одржавање хигијене вашег аутомобила и уређење ентеријера.

Коментара: 0


#   аутомобили   ретровизори
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима