Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Trikovi za ulepšavanje vašeg automobila

Bookmark and Share

27.10.2017. Nikola Stojanović

Dok muškarci uglavnom brinu o funkcionalnosti automobila, auto delova i prateće opreme, žene su uglavnom posvećene, manje više, vizuelnim stvarima.

Trikovi za ulepšavanje vašeg automobila

I ovom prilikom ne kažemo da žene ne vode računa o auto delovima i o celokupnom radu vašeg ljubimca, već samo da pored toga one misle i na one manje važne stvari. Tako se žene trude da sve uvek bude na svom mestu, da se unutar automobila osećaju lepo. I to je sasvim normalno.

Savet pre saveta - održavajte higijenu vašeg automobila

Pre nego što krenemo da se bavimo estetskim stvarima vrlo je važno da održavate higijenu vašeg automobila. To znači da ga redovno morate čistiti, voziti u servis za pranje, ne smete ostavljati hranu, papiriće, morate redovno brisati prašinu i slično. Ukoliko zapustite automobil, ni ostale sitnice i detalji vam neće ni malo značiti, jer će vaš automobil onda delovati kao jedan haos bez granica. Pored toga što održavate higijenu vidljivog dela automobila, morate biti fokusirani i na one auto delove koji se ne vide. Održavanje auto delova i celokupne higijene automobila znači da ste odgovorni i da mislite u isto vreme i o bezbednosti i o estetici.

Mini kanta za smeće

U prilog prethodnom savetu ide i ovaj dodatni. Zapravo je moguće imati kantu za đubre u automobilu i da ona ne izgleda rogobatno, a da ni automobil ne izgleda prenatrpano. Mini kante za smeće dobro dođu u situacijama kada idete na daleka putovanja, ili veći deo vremena provodite u kolima. Onda ne morate da vučete  sa sobom kese, koje u automobilu mogu mnogo ružno da izgledaju.

Privesci na retrovizoru

Na retrovizoru ne mora uvek da se nađe neki osveživač, može to da bude i neki privezak koji je vama drag ili neki oblik koji za vas ima neko posebno značenje. Vozači se opredeljuju za krst, međutim, pored tog detalja vi možete dodati i neke druge. Sasvim je nebitno šta će to biti, važno je da nešto postoji. I nemojte preterivati sa detaljima. Dovoljno je da se na retrovizoru nađu dva tri priveska i odmah će unutrašnjost vašeg automobila delovati lepše.

Patosnice za auto i navlake za sedišta u boji

Razbijanje monotonije počinje unošenjem boja u vaš auto. Pokušajte sa promenom patosnica. Zašto se fokusirati na crne ili sive patosnice? Izaberite patosnice u boji, šarene, zabavne boje. U isto vreme vam savetujemo da promenite i navlake za sedišta. Ove dve boje možete uklopiti, ali vam savetujemo da napravite da to deluje vrlo pristojno i ne previše napadno. Naime patosnice mogu biti sive boje, a navlake crvene.

Hit u svetu i kod nas - trepavice za automobil

Ovaj detalj na vašem automobilu može da deluje vrlo zabavno i u isto vreme veoma kul. Auto odmah dobije drugačiju notu. Dok je u svetu to apsolutni hit i kod nas polako počinje da bude popularno. Ove trepavice za automobile, odnosno farove su prejeftine. Zapravo koštaju oko 300 dinara. Tako da ukoliko se odlučite, znajte da nećete morati mnogo da razmišljate o budžetu. Naravno, ugradnja trepavica dolazi na red onda kada utvrdite da je sve u redu sa vašim ostalim auto delovima.

Detalji između prva dva sedišta

Ono što vam je najpotrebnije u toku vožnje možete odložiti na ovo mesto. Slatke kutijce za maramice, mirišljave sveće, koje ne palite, slatkiše u malim odmerenim kutijcama i slično.

Izgled jednog automobila jeste vrlo važan. On pokazuje i jedan deo vaše ličnosti. Međutim, odgovornost prema automobilu ne sme biti polovična. To znači da neće biti odgovorno ukoliko brinete samo o izgledu, a potpuno zanemarite ispravnost auto delova. Odgovornost znači - bezbednost, na prvom mestu, a to podrazumeva savršenu ispravnost svih auto delova, a zatim i održavanje higijene vašeg automobila i uređenje enterijera.

Komentara: 0


#   automobili   retrovizori
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima