Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

17 медаља за Клуб борилачких спортова „Наисус“

rssBookmark and Share

Ниш 22.10.2022. Јужна Србија Инфо

Клуб борилачких спортова „Наисус“ наставља са низањем успеха. На 1.Арес КУП-у освојено је 17 медаља – 10 златних, 2 сребрне и 5 бронзаних. Поред тога Клуб је богатији за још 3 пехара.

17 медаља за  Клуб борилачких спортова „Наисус“

 Спортска хала ОШ „Мирослав Мика Антић“ у Нишу је 15. октобра угостила без мало 360 такмичара свих узрасних конкуренција. Такмичење је окупило близу 40 екипа.

КБС "Наисус" наставља да постиже успех и на почетку ове полусезоне. Биланс одличја овог пута био је 10 златних, 2 сребрна и 5 бронзаних. 

Било је у плану да још неколицина такмичара наступи. Међутим финансијски проблеми утицали су на квантитет тима, али и поклапање са рекреативном наставом. У екипном пласману формаши А класе су заузели прво место у свеукупном поретку. 

Такође на трону су се нашли и пионири А класе 6-7 година, док су пионири А класе 8-9 год. заузели друго место. На првом месту су се нашле и пионирке Б класе 6-7 год. Имајући у виду претходне успехе надамо се да ће челници помоћи у финансијском смислу.

Ови резултати су доказ нашег успешног рада, који директно зависе од помоћи Града и/или Општине. – рекао је први човек КБС Наисус-а – Милан Анђелковић.


#   Ниш   Наисус КБС   Мирослав Антић ОШ   борилачки спортови
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима