Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Чанак о тровању у Нишу: Пазићемо на исхрану

rssBookmark and Share

01.02.2018. TimeOut

У четвртфиналу купа београдски црно-бели играће против Златибора из Чајетине.
Утакмица је на програму у петак, 16. фебруара од 19:30 у нишком Чаиру.

Фото: Инфо-Г
Фото: Инфо-Г

Након одржавања жреба, тренер црно-белих, Ненад Чанак пред окупљеним представницима медија истакао да је амбиција Партизана да увек иде на трофеј: 

"Прошле године смо поражени у финалу. Ове године крећемо против екипе Златибора, свакако да ниједна екипа није случајно у Нишу. Фаворити смо у тој првој утакмици, после петка ћемо размишљати како доћи до финала, а циљ је наравно, борба за трофеј", рекао је Чанак. 

Висока температура, повраћање, дијареја, озбиљне повреде (догодио се и смртни случај у породици Уроша Луковића), све се то сручило на леђа црно-белима у Нишу прошле године. У хотелу у Нишу, собе су више личиле на болничке, јер су изнад кревета појединих играча висиле боце са инфузијом!

На конференцији за новинаре, Чанку је било постављено питање како ће Партизан да избегне ситуацију од прошле године, када се тим отровао.

Тренер Партизана се осмехнуо и одговорио: "Повешћемо мало више рачуна".

Додао је и да још није крај сезоне да би се причало о томе да је Куп Србије "спас" за црно-беле.

"Сезона још није готова да би се спасавала. Рекао сам и раније, док год постоји нека теорија за пласман у плеј-оф у АБА лиги, ми ћемо се борити, а свакако је жеља сваког играча и тренера, а тако и клуба да освоји тај трофеј", рекао је Чанак.

Капитен Партизана НИС, Новица Величковић је поводом исхода жреба и предстојеће завршнице Националног купа изјавио: 

"Моје очекивања и очекивања Партизана су да идемо да освојимо куп. У питању је специфично такмичење, нема поправног. И ове године играмо у три дана, ако дођемо до финала, што је јако тешко физички изнети али зато и јесте специфично такмичење. Понавља се као прошле године, Мега и ми смо у истом делу костура", подвукао је Величковић.

TimeOut


#   кошарка   Ненад Чанак   Партизан КК   Куп Радивој Кораћ   Куп Србије   Новица Величковић
@PartizanBC @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима