Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Градоначелник Лесковца на бицикли

rssBookmark and Share

Лесковац 13.05.2018. Јужна Србија Инфо

У част обележавања Међународног дана физичке активности данас је организована акција под називом „Вожња бицикала са градоначелником“.

Градоначелник Лесковца на бицикли

У вожњи је учествовало око 300 бициклиста, међу којима су поред, градоначелника Горана Цветановића и председника општине Александра Ђуровића, који су предводили колону, учествовали и представници Локалне самоуправе, директори јавних предузећа и институција. Колони су се придружили, са јуче освојеном медаљом, параолимпијци Милан Петровић и Горан Шмелцеровић.

На конференцији одржаној на старту, испред Лесковачког културног центра, градоначелник Цветановић се захвалио грађанима на великом одазиву и нагласио важност физичке активности: „У циљу промоције здравих стилова живота, поводом обележавања Међународног дана физичке активности, као одговорна Локална самоуправа, организовали смо ову манифестацију.“

Данашња маршрута је уједно и била промоција реновираног Општинског пута 16, деонице Лесковац - Мост на Јужној Морави. За ову деоницу издвојено 56,5 милиона динара. Учесници су на крају вожње имали прилику да се окрепе у кругу Фабрике за пречишћавање вода. Бициклистима је руководство ЈП „Водовод“ пружило прилику да обиђу постројење.


#   Лесковац   локална самоуправа   Милан Петровић   пречишћавање
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима