Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gradonačelnik Leskovca na bicikli

rssBookmark and Share

Leskovac 13.05.2018. Južna Srbija Info

U čast obeležavanja Međunarodnog dana fizičke aktivnosti danas je organizovana akcija pod nazivom „Vožnja bicikala sa gradonačelnikom“.

Gradonačelnik Leskovca na bicikli

U vožnji je učestvovalo oko 300 biciklista, među kojima su pored, gradonačelnika Gorana Cvetanovića i predsednika opštine Aleksandra Đurovića, koji su predvodili kolonu, učestvovali i predstavnici Lokalne samouprave, direktori javnih preduzeća i institucija. Koloni su se pridružili, sa juče osvojenom medaljom, paraolimpijci Milan Petrović i Goran Šmelcerović.

Na konferenciji održanoj na startu, ispred Leskovačkog kulturnog centra, gradonačelnik Cvetanović se zahvalio građanima na velikom odazivu i naglasio važnost fizičke aktivnosti: „U cilju promocije zdravih stilova života, povodom obeležavanja Međunarodnog dana fizičke aktivnosti, kao odgovorna Lokalna samouprava, organizovali smo ovu manifestaciju.“

Današnja maršruta je ujedno i bila promocija renoviranog Opštinskog puta 16, deonice Leskovac - Most na Južnoj Moravi. Za ovu deonicu izdvojeno 56,5 miliona dinara. Učesnici su na kraju vožnje imali priliku da se okrepe u krugu Fabrike za prečišćavanje voda. Biciklistima je rukovodstvo JP „Vodovod“ pružilo priliku da obiđu postrojenje.


#   Leskovac   lokalna samouprava   Milan Petrović   prečišćavanje
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima