Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

КБС Наисус: Димитрије и Урош по два злата

rssBookmark and Share

23.12.2015. Јужна Србија Инфо

Осмочлана екипа КБС Наисус-а протеклог викенда освојила је 9 медаља и 2.место у екипном пласману техничког дела такмичења.

КБС Наисус: Димитрије и Урош по два злата

У Нишу је 20.децембра текуће године одржано Првенство Србије до 21 године као и Отворено првенство Ниша. И поред бојкота од стране многих "великих клубова" као и антипропаганде неких наших суграђана, који су притом и челни људи у свом клубу, то није спречило ову презентацију теквондоа. Том приликом се окупило преко 100 такмичара из 14 клубова, међу којима су предњачили Табу, Арес и Астерикс из Ниша, као и Корио из Куршумлије. Свакако значајно место заузима и учешће КБС Наисус-а, чији су чланови том приликом освојили 9 медаља - 6 златних, 1 сребрну и 2 бронзане. Осмочлану екипу су чинили:
 
Вук Манић - 5.место, 
Борис Јанковић - 3.место, 
Немања Митровић - 3.место,
Никола Крстић - 2.место,
Теодора Перић - 1.место,
Немања Петровић - 1.место,
Димитрије Лазић - два 1.места и
Урош Митровић - два 1.места.
 

 - Да успех буде потпун, мало је фалило и то да најмлађи члан - Вук Манић, освоји неку од медаља. Међутим, исувише мало такмичарског искуства наспрам свог противника, учинило да Вуков првенац не буде овенчан одличјем, што сам сигуран да ће већ на неком од наредних такмичења да се промени. Поред Уроша, који нас је навикао на добре резултате, овог пута запажен резултат прави Димитрије Лазић, освојивши притом два најсјајнија одличја како на Првенству Србије до 21 године, тако и на Отвореном првенству Ниша. Тиме је употпунио овогодишњу колекцију медаља и успеха нашег клуба. - рекао је Небојша Анђелковић - први човек КБС Наисус-а.
 Димитрије Лазић,  две златне медаље
Да још увек нема одмора за КБС Наисус казује и чињеница да већ предстојећег викенда се мањи део Клуба "сели" у Београд, где ће се одржати семинар Young Beom Kang-а.


#   Наисус КБС   злато   теквондо   златне медаље   Урош Митровић   Небојша Анђелковић   борилачки спортови   Димитрије Лазић   Првенство Србије   Вук Манић   Немања Митровић   Отворено првенство   Никола Крстић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима