Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

KBS Naisus: Dimitrije i Uroš po dva zlata

rssBookmark and Share

23.12.2015. Južna Srbija Info

Osmočlana ekipa KBS Naisus-a proteklog vikenda osvojila je 9 medalja i 2.mesto u ekipnom plasmanu tehničkog dela takmičenja.

KBS Naisus: Dimitrije i Uroš po dva zlata

U Nišu je 20.decembra tekuće godine održano Prvenstvo Srbije do 21 godine kao i Otvoreno prvenstvo Niša. I pored bojkota od strane mnogih "velikih klubova" kao i antipropagande nekih naših sugrađana, koji su pritom i čelni ljudi u svom klubu, to nije sprečilo ovu prezentaciju tekvondoa. Tom prilikom se okupilo preko 100 takmičara iz 14 klubova, među kojima su prednjačili Tabu, Ares i Asteriks iz Niša, kao i Korio iz Kuršumlije. Svakako značajno mesto zauzima i učešće KBS Naisus-a, čiji su članovi tom prilikom osvojili 9 medalja - 6 zlatnih, 1 srebrnu i 2 bronzane. Osmočlanu ekipu su činili:
 
Vuk Manić - 5.mesto, 
Boris Janković - 3.mesto, 
Nemanja Mitrović - 3.mesto,
Nikola Krstić - 2.mesto,
Teodora Perić - 1.mesto,
Nemanja Petrović - 1.mesto,
Dimitrije Lazić - dva 1.mesta i
Uroš Mitrović - dva 1.mesta.
 

 - Da uspeh bude potpun, malo je falilo i to da najmlađi član - Vuk Manić, osvoji neku od medalja. Međutim, isuviše malo takmičarskog iskustva naspram svog protivnika, učinilo da Vukov prvenac ne bude ovenčan odličjem, što sam siguran da će već na nekom od narednih takmičenja da se promeni. Pored Uroša, koji nas je navikao na dobre rezultate, ovog puta zapažen rezultat pravi Dimitrije Lazić, osvojivši pritom dva najsjajnija odličja kako na Prvenstvu Srbije do 21 godine, tako i na Otvorenom prvenstvu Niša. Time je upotpunio ovogodišnju kolekciju medalja i uspeha našeg kluba. - rekao je Nebojša Anđelković - prvi čovek KBS Naisus-a.
 Dimitrije Lazić,  dve zlatne medalje
Da još uvek nema odmora za KBS Naisus kazuje i činjenica da već predstojećeg vikenda se manji deo Kluba "seli" u Beograd, gde će se održati seminar Young Beom Kang-a.


#   Naisus KBS   zlato   tekvondo   zlatne medalje   Uroš Mitrović   Nebojša Anđelković   borilački sportovi   Dimitrije Lazić   Prvenstvo Srbije   Vuk Manić   Nemanja Mitrović   Otvoreno prvenstvo   Nikola Krstić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima