Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"КК Здравље" позива навијаче у суботу

rssBookmark and Share

Лесковац 25.12.2015. Јужна Србија Инфо

Кошаркаши Здравља у суботу пред својима навијачима дочекују екипу КК Беко из Београда. Победа у Алексинцу поправила је расположење у табору "фармацеута" који желе да се победом опросте од верних навијача на крају 2015. године.

"КК Здравље" позива навијаче у суботу

Како је најавио директор КК Здравље Лесковац Игор Стојановић, према одлуци управе клуба, сав приход од улазница са суботње утакмице биће уплаћен у хуманитарне сврхе  за лечење Милоша Николића.
- У суботу у 18 часова дочекујемо екипу Беко из Београда. Ово је за нас изузетно важна утакмица. Одрадили смо добре тренинге, добро се припремили за ову утакмицу а додатни плус је самопоуздање које смо добили победом на тешком гостовању у Алексинцу. Екипа је спремна, немамо повредјених играча. Верујем да уз подршку навијача можемо до изузетно важне победе - рекао је на конференцији за медије тренер КК Здравље Лесковац Синиша Стошић.
Играчи су оптимисти пред дуел са Београдјанима.
- Улазимо у утакмицу са жељом да се победом опростимо од навијача на крају 2015. године. Напоменуо бих да се ове суботе КК Здравље Лесковац придружује хуманитарној акцији прикупљања средстава за операцију срца Милоша Николића. Позвао бих све навијаче да додју у што већем броју, да помогну нама терену а да сви заједно подржимо ову хуманитарну акцију - поручује капитен КК Здравље Лесковац Владица Јовановић.
Утакмица 13. кола Друге лиге Србије КК Здравље Лесковац - КК Беко Београд игра се у суботу у Спортском центру Дубочица са почетком у 18 часова.

 


#   Лесковац   Београд   кошарка   навијачи   Дубочица   Здравље КК   подршка   Игор Стојановић   Владица Јовановић   Синиша Стошић   Беко КК
@ZdravljeKK @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима