Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"KK Zdravlje" poziva navijače u subotu

rssBookmark and Share

Leskovac 25.12.2015. Južna Srbija Info

Košarkaši Zdravlja u subotu pred svojima navijačima dočekuju ekipu KK Beko iz Beograda. Pobeda u Aleksincu popravila je raspoloženje u taboru "farmaceuta" koji žele da se pobedom oproste od vernih navijača na kraju 2015. godine.

"KK Zdravlje" poziva navijače u subotu

Kako je najavio direktor KK Zdravlje Leskovac Igor Stojanović, prema odluci uprave kluba, sav prihod od ulaznica sa subotnje utakmice biće uplaćen u humanitarne svrhe  za lečenje Miloša Nikolića.
- U subotu u 18 časova dočekujemo ekipu Beko iz Beograda. Ovo je za nas izuzetno važna utakmica. Odradili smo dobre treninge, dobro se pripremili za ovu utakmicu a dodatni plus je samopouzdanje koje smo dobili pobedom na teškom gostovanju u Aleksincu. Ekipa je spremna, nemamo povredjenih igrača. Verujem da uz podršku navijača možemo do izuzetno važne pobede - rekao je na konferenciji za medije trener KK Zdravlje Leskovac Siniša Stošić.
Igrači su optimisti pred duel sa Beogradjanima.
- Ulazimo u utakmicu sa željom da se pobedom oprostimo od navijača na kraju 2015. godine. Napomenuo bih da se ove subote KK Zdravlje Leskovac pridružuje humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za operaciju srca Miloša Nikolića. Pozvao bih sve navijače da dodju u što većem broju, da pomognu nama terenu a da svi zajedno podržimo ovu humanitarnu akciju - poručuje kapiten KK Zdravlje Leskovac Vladica Jovanović.
Utakmica 13. kola Druge lige Srbije KK Zdravlje Leskovac - KK Beko Beograd igra se u subotu u Sportskom centru Dubočica sa početkom u 18 časova.

 


#   Leskovac   Beograd   košarka   navijači   Dubočica   Zdravlje KK   podrška   Igor Stojanović   Vladica Jovanović   Siniša Stošić   Beko KK
@ZdravljeKK @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima