Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U KK "Zdravlje" zadovoljni sezonom

rssBookmark and Share

Leskovac 19.03.2015.

Na konferenciji za medije Košarkaškog kluba Zdravlje sa zadovoljstvom je konstatovano da su već sada, pet kraja pre završetka prvenstva, ispunjeni svi ciljevi koji su postavljeni pred početak sezone.

svi ciljevi ostvareni uz veliku podršku grada
svi ciljevi ostvareni uz veliku podršku grada

- Pet kola pre kraja prvenstva ostvarili smo cilj postavljen prošlog leta a to je da izborimo opstanak i da u organizacionom pogledu stabilizujemo klub u ovom visokom stepenu takmičenju. Pet kola pre kraja smo obezbedili mesto u sredini tabele, sigurno ćemo prvenstvo završiti negde između 5. i 8. mesta na tabeli što je realno veliki uspeh u ovako jakoj konkurenciji. Do kraja ćemo igrati za naš grad i za naše navijače i daćemo svoj maksimum da nači navijači i čitav grad budu ponosni na nas - rekao je na konferenciji za medije direktor Košarkaškog kluba Zdravlje Igor Stojanović.

Direktor leskovačkog drugoligaša je posebno istakao značaj i ulogu lokalne samouprave koja je u potunosti stala iza kluba.

- Gradska vlast je stala iza nas i odlučujuće doprinela da klub funkcioniše na jedan visoko profesionalan način. Grad Leskovac je prepoznao naše napore da vratimo naš grad na košarkašku i sportsku mapu Srbije. Obezbeđeno je stabilno finansiranje kluba, pa već sada mogu da kažem da ćemo kraj sezone dočekati bez dugova i obaveza koje bi opterećivale naš rad u sledećem prvenstvu. U ovom teškom vremenu poslujemo domaćinski i odgovorno - naglasio je direktor Zdravlja Igor Stojanović uz zahvalnost gradskoj vlasti na pomoći i zajedničkim radu na maksimalnom razumevanju u zajedničkom poslu kakav je napredovanje kompletnog leskovačkog sporta.

 


#   Leskovac   košarka   navijači   Zdravlje KK   konferencija   Igor Stojanović   gradska vlast
@ZdravljeKK @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima