Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Кошаркашице „Црвене звезде“ победнице Турнира за пионирке Србије у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 17.05.2021. Јужна Србија Инфо

Кошаркашицама Црвене звезде из Београда у категорији пионирки градоначелница Ниша Драгана Сотировски уручила је шампионски пехар и поделила златне медаље

Кошаркашице „Црвене звезде“ победнице Турнира за пионирке Србије у Нишу

Кошаркашицама „Црвене звезде“ из Београда у категорији пионирки градоначелница Ниша Драгана Сотировски уручила је шампионски пехар и поделила златне медаље после узбудљивог финала државног првенства Србије које је одржано у Спортској хали ОШ „Душан Радовић“ под покровитељством Града Ниша.

Граду Нишу уручена је плакета Кошаркашког савеза Србије за помоћ у организацији турнира за пионирке Србије коју је примила градоначелница Ниша.

Пехар и сребрне медаље другопласираним кошаркашицама „Арт баскета“ из Београда предао је градски већник Александар Стојичић.

Трећепласирана екипа на државном првенству у категорији пионирки је „Визура“ из Београда, а четврто место заузеле су пионирке „Радничког“ из Крагујевца.

Домаћин и организатор турнира био је Универзитетски женски кошаркашки клуб „Студент“ чије су пионирке биле учеснице финалног турнира на коме се такмичило осам најбољих екипа Србије.


#   Ниш   кошарка   Драгана Сотировски   Душко Радовић ОШ   жене   пионири   Кошаркашки турнир за пионирке   Турнир Србије   УЖКК Студент
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима