Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Најкориснији играч Прве Б лиге из Алексинца прелази у Прокупље

rssBookmark and Share

Прокупље 09.08.2017.

Кошаркаши Прокупља су прошле сезоне замало остали без пласмана у Прву кошаркашку Б лигу Србије, али су челници овог клуба решени да се исти сценарио не понови и ове године. Због тога су ангажовали велико појачање, из Напретка је стигао Драгољуб Шикман.

Најкориснији играч Прве Б лиге из Алексинца прелази у Прокупље

Он је био најкориснији играч Прве Б лиге, па је јасно какво је појачање добило Прокупље.

- Поред великог броја понуда које су биле неупоредиво финансијски повољније, одлучио сам да наредне сезоне наступам за КК Прокупље. У овом делу земље се зна традиција и какви су успеси клуба из града који је увек имао најбољу кошаркашку публику. Жеља ми је да сезона пред нама буде у знаку мог новог тима. Обећавам да ћу дати све од себе и драго ми је да сам у Прокупљу, граду кошарке - рекао је Драгољуб Шикман.

Довођењем великог појачања КК Прокупље је показало да има јасне амбиције у наредној сезони, а то је пласман у Прву Б лигу. Подсетимо, овај клуб ће наредне сезоне наступати у Првој регионалној лиги Исток.

- Победили смо у трци са много богатијим клубовима из вишег прволигашког ранга и успели смо да Драгољуба Шикмана доведемо у Прокупље. Некада новац није пресудан за одлуку играча, али ко познаје српску кошарку, зна о каквом се играчу и човеку ради. Добили смо једног од најбољих кошаркаша који ће уз наше момке покушати да оствари циљеве клуба. Ових дана очекујемо и потпис Уроша Стојановића. Он је протеклих сезона играо у Нишу. За нашу екипи ће играти 10 играча из Прокупља, Шикман и највероватније још један играч који није рођени Прокупчанин - рекао је спортски директор КК Прокупље Чедомир Вуковић.

Алексиначке вести


#   Прокупље   Алексинац   кошарка   Напредак КК   Драгољуб Шикман   Прокупље КК   Чедомир Вуковић
@KKNapredakAl @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима