Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Напредак и Јастреб сигурни код куће

rssBookmark and Share

Алексинац 06.02.2017. aleksinac.biz

Изгледа да обе кошаркашке екипе из Алексинца играју добро само пред домаћом публиком, па су овог пута забележиле победе на врућем терену за госте.

Архива Инфо-Г
Архива Инфо-Г

У 17. колу Друге кошаркашке лиге, Напредак је у Алексинцу савладао новајлију у лиги Ртањ са 86:70.

Ово је била још једна рутинска победа Напретка који се усталио на 6. месту и има 4 победе мање од водеће Војводине.

Иако има још доста да се игра, досадашњи развој догађаја на табели показују да се позиције на табели полако кристализују. Војводина и Златибор чврсто држе врх табеле. За треће место које не значи ништа, бориће се Раднички  из Крагујевца, Пролетер из Зрењанина, екипа Пирота и Напредак из Алексинца, док су при дну табеле Срем из Сремске Митровице, Јагодина, Ртањ из Бољевца, и Футог. За опстанак ће се борити и Плана из Велике Плане као и Колубара из Лазаревца.

Напредак у следећем колу гостује последњепласираној екипи Јагодине и сваки резултат осим победе сматрао би се неуспехом.

Екипа Пирота је на свом терену победила последње пласирану екипу Срема са 87:79 и заузима 5. место са скором од 11 победа и 6 пораза. У следећем колу Пироћанци гостују екипи Златибора из Чајетине и тешко је очекивати да могу направити изненађење.

У 15 колу Прве регионалне лиге Исток кошаркаши Јастреба победили су Мораву из Владичиног Хана са 75:55 (31:29).

Иако на први поглед изгледа да је Јастреб лако савладао Мораву, Ханчани су се врло добро држали до последње деонице коју су изгубили са 24:9. Најефикаснији у екипи Јастреба били су Мојсиловић са 19 постигнутих кошева, Спасић је постигао 15 , Крстић 12, а Величковић 10 поена.

Јастреб тренутно, заузима 10 место са 6 победа и 9 пораза, а у следећем колу гостује Радану из Лебана

Душан Стевановић


#   Алексинац   кошарка   Владичин Хан   Морава КК   Јастреб КК   Душан Стевановић   Напредак КК   Ртањ КК
@KKNapredakAl @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима