Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш шири спортску инфраструктуру: Скејт парк, стаза за ролере и терене за одбојку на песку у парку "Чаир"

rssBookmark and Share

Ниш 02.04.2024. Јужна Србија Инфо

Град Ниш наставља да прати потребе и захтеве младих, као и европске и светске трендове, улагањем у спортску инфраструктуру. У најстаријем нишком парку "Чаир" припрема се простор за изградњу скејт парка, стазе за ролере и терена за одбојку на песку, као и реконструкцију заборављеног мини фудбалског терена.

Фото: Град Ниш
Фото: Град Ниш

Ова иницијатива представља додатне атракције у граду намењене како спортским ентузијастима, тако и рекреативцима, пратећи глобалне трендове у спортским активностима. Град Ниш ће такође реконструисати мини фудбалски терен како би понудио још један простор за спортске активности и дружење.

Током обиласка терена са сарадницима, договорена је динамика радова на пројектима, а присуствовали су и тренингу ЖФК "Раднички 2012". Град ће пружити подршку овом клубу како би унапредио услове за тренинге, осигуравајући да спортисткиње имају адекватне услове за развој својих спортских вештина. Такође, договорено је да девојке користе просторије ФК "Раднички" док се не обезбеде бољи услови за тренинге, с обзиром на тренутне неусловне просторије.

Ова иницијатива није само инвестиција у спортску инфраструктуру, већ и у здравље, квалитет слободног времена и спортски дух Нишлија, чинећи град још атрактивнијим за све његове грађане.

 

 

 


#   Ниш   спорт   ролери   Парк Чаир
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима