Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš širi sportsku infrastrukturu: Skejt park, staza za rolere i terene za odbojku na pesku u parku "Čair"

rssBookmark and Share

Niš 02.04.2024. Južna Srbija Info

Grad Niš nastavlja da prati potrebe i zahteve mladih, kao i evropske i svetske trendove, ulaganjem u sportsku infrastrukturu. U najstarijem niškom parku "Čair" priprema se prostor za izgradnju skejt parka, staze za rolere i terena za odbojku na pesku, kao i rekonstrukciju zaboravljenog mini fudbalskog terena.

Foto: Grad Niš
Foto: Grad Niš

Ova inicijativa predstavlja dodatne atrakcije u gradu namenjene kako sportskim entuzijastima, tako i rekreativcima, prateći globalne trendove u sportskim aktivnostima. Grad Niš će takođe rekonstruisati mini fudbalski teren kako bi ponudio još jedan prostor za sportske aktivnosti i druženje.

Tokom obilaska terena sa saradnicima, dogovorena je dinamika radova na projektima, a prisustvovali su i treningu ŽFK "Radnički 2012". Grad će pružiti podršku ovom klubu kako bi unapredio uslove za treninge, osiguravajući da sportistkinje imaju adekvatne uslove za razvoj svojih sportskih veština. Takođe, dogovoreno je da devojke koriste prostorije FK "Radnički" dok se ne obezbede bolji uslovi za treninge, s obzirom na trenutne neuslovne prostorije.

Ova inicijativa nije samo investicija u sportsku infrastrukturu, već i u zdravlje, kvalitet slobodnog vremena i sportski duh Nišlija, čineći grad još atraktivnijim za sve njegove građane.

 

 

 


#   Niš   sport   roleri   Park Čair
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima