Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишка Бања: Реновиран спортски терен у Првој Кутини

rssBookmark and Share

Нишка Бања 18.08.2016. Град Ниш

Градски већник ресорно задужен за спорт Бранислав Качар присуствовао је данас отварању новог терена за мале спортове у селу Прва Кутина у Градској општини Нишка Бања.

Нишка Бања: Реновиран спортски терен у Првој Кутини

Непосредно поред игралишта за велики фудбал налази се реновиран терен за кошарку и мали фудбал,асфалтирана је подлога и окречен је имобилијар, а постоји могућност и играња у вечерњим часовима, јер је терен осветљен са осам рефлектора.

„Овај терен је реновиран захваљујући заједничким напорима представника Градске општине Нишка Бања и мештана Прве Кутине који су добровољно изводили већину радова на санацији терена.Помоћ су пружила  и ЈКП" Наису"с и "Паркинг серви"с који је обележио терен за баскет и мали фудбал.Ово је значајно пре свега за младе људе из села који ће моћи овде да се окупљају и баве спортом“рекао је већник Качар.

Отварању су присуствовали и функционери Градске општине Нишка Бања  који су такође истакли значај једног оваквог објекта за младе овог села,али и за околна мања села чији мештани који гравитирају ка Првој Кутини, а то су пре свега Лазарево село и Радикина бара.
 


#   Нишка Бања   Лазарево   Прва Кутина   Паркинг сервис   терен   Градски већник   мали фудбал   Наиссус ЈКП   Радикина бара   градске општине   спортски терен   Бранислав Качар   Управа за спорт и омладину
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима