Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Одбојка на снегу у Прокупљу

rssBookmark and Share

Прокупље 15.01.2019. Јужна Србија Инфо

У организацији МОК Топличанин 97 и ЖОК Топличанин, по први пут је у Прокупљу одржана манифестација „Одбојка на снегу“. Овој акцији одазвало се двадесетак учесника свих узраста који су уз дружење показали да се одбојка успешно може играти и по снегу.

Одбојка на снегу у Прокупљу

-Ово је по први пут да организујемо „Одбојку на снегу“. Изузетно смо задовољни одзивом и могу рећи да је манифестација у потпуности успела. Показало се да деца воле снег, али и одбојку и да у једном новом спорту овако уживају.

Планирамо да током предстојећег распуста одржимо још једну сличну акцију и изведемо младе из Прокупља на снег, а у исто време и да им приближимо одбојку, рекао је Божидар Јовић, организатор манифестације и тренер одбојкаша.

Очекивања су да одбојка на снегу врло брзо постане олимпијски спорт, чиме би одбојка и званично била први спорт на програму и Летњих и Зимских олимпијских игара.

Иначе, одбојка на снегу је скоро идентична као на песку, игра се са два играча, али чињеница да се игра под хладним условима чини је потпуно другачијом.


#   Прокупље   снег   одбојка   Топличанин 97 (одбојка)   Божидар Јовић   ЖОК Топличанин
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима