Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Odbojka na snegu u Prokuplju

rssBookmark and Share

Prokuplje 15.01.2019. Južna Srbija Info

U organizaciji MOK Topličanin 97 i ŽOK Topličanin, po prvi put je u Prokuplju održana manifestacija „Odbojka na snegu“. Ovoj akciji odazvalo se dvadesetak učesnika svih uzrasta koji su uz druženje pokazali da se odbojka uspešno može igrati i po snegu.

Odbojka na snegu u Prokuplju

-Ovo je po prvi put da organizujemo „Odbojku na snegu“. Izuzetno smo zadovoljni odzivom i mogu reći da je manifestacija u potpunosti uspela. Pokazalo se da deca vole sneg, ali i odbojku i da u jednom novom sportu ovako uživaju.

Planiramo da tokom predstojećeg raspusta održimo još jednu sličnu akciju i izvedemo mlade iz Prokuplja na sneg, a u isto vreme i da im približimo odbojku, rekao je Božidar Jović, organizator manifestacije i trener odbojkaša.

Očekivanja su da odbojka na snegu vrlo brzo postane olimpijski sport, čime bi odbojka i zvanično bila prvi sport na programu i Letnjih i Zimskih olimpijskih igara.

Inače, odbojka na snegu je skoro identična kao na pesku, igra se sa dva igrača, ali činjenica da se igra pod hladnim uslovima čini je potpuno drugačijom.


#   Prokuplje   sneg   odbojka   Topličanin 97 (odbojka)   Božidar Jović   ŽOK Topličanin
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima