Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почео "Медијана спортфест", највеће спортско такмичење ученика у Нишу

rssBookmark and Share

Медијана градска општина 28.09.2017. Јужна Србија Инфо

На теренима Основне школе „Душан Радовић“ у Нишу почео је „Четврти Спортфест Медијана 2017“, у организацији Градске општине Медијана, техничку подршку школе домаћина и нишког Факултета спорта и физичког васпитања.

Почео "Медијана спортфест", највеће спортско такмичење ученика у Нишу

Најмасовнију спортску манифестацију основаца и средњошколаца у Нишу отворио је председник Градске општине Медијана Небојша Коцић.

– Желим Вам спортску добродошлицу на Четврти Медијана Спортфест, који промовише здрав начин живота и одрастања и укључивање што већег броја ученика у спортске активности, рекао је Коцић. Он је такмичарима пожелео спортску срећу, много голова, али и сачуваних мрежа.

Коцић је такође позвао ученике да буду фер играчи и достојни представници својих школа.

Као и ранијих година за све учеснике великог спортског такмичења Градска општина Медијана обезбедила је мајице и лопте, најбољима ће припасти медаље и пехари.

На овогодишњи „Медијана Спортфест“ пријавило се близу 700 такмичара, ученика из 10 основних и 12 средњих школа са подручја највеће нишке општине.

Такмичења у малом фудбалу, баскету, одбојци, рукомету и атлетици одржаваће се до уторка, 3. октобра 2017. године у времену од 17 до 22 сата, у Основној школи „Душан Радовић“.


#   спорт   Медијана градска општина   ученици   Душко Радовић ОШ   такмичење   градске општине   Градска општина   Спортфест Медијана   Небојша Коцић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима