Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички амбициозан и спреман за Звезду

rssBookmark and Share

Београд 30.07.2015. Mондо

"Пуни самопоуздања стижемо у Београд", поручују Нишлије.

Фото: МН Прес
Фото: МН Прес

Прошли меч Радничког и Црвене звезде завршен је на "Чаиру" без победника. Наредни је заказан за петак у 20.00 часова на стадиону "Рајко Митић".

На истом месту, црвено-бели су прошле сезоне славили 2:0, головима Ненада Милијаша у 43, па 45. минуту. Сада је време за нови окршај.

"Период уигравања трајаће доста дуго. Потребно је да спречимо контранападе. Добри су из прекида, морамо да смањимо број ситуација из којих могу да угрозе наш гол. Упознати смо са свим карактеристикама Црвене звезде и верујем да имамо одговор на све што Звезда може да нам приреди", каже тренер Радничког Милан Раставац.

У прва два кола, Нишлије су изгубиле од Борца 1:2, па победили ОФК Београд 1:0. Стрелац у оба меча био је Петар Ђуричковић, ђак Звездине школе.

"Очекује нас лепа утакмица у доброј атмосфери. Спремни смо за то. Већ смо показали претходне сезоне да можемо да се надигравамо са великим клубовима. Пуни самопоуздања путујемо у Београд, где очекујемо да дођемо до доброг резултата. Играмо против доброг тима, мени и мојим саиграчима неће мањкати оптимизма", каже Ђуричковић (на слици лево).

Утакмица на највећем стадиону почеће у 20.00 часова, а улаз ће бити бесплатан.

 


#   Београд   фудбал   Раднички ФК   Црвена Звезда ФК   Милан Раставац   ОФК Београд   Петар Ђуричковић
@NisRadnicki @crvenazvezdafk @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима