Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički ambiciozan i spreman za Zvezdu

rssBookmark and Share

Beograd 30.07.2015. Mondo

"Puni samopouzdanja stižemo u Beograd", poručuju Nišlije.

Foto: MN Pres
Foto: MN Pres

Prošli meč Radničkog i Crvene zvezde završen je na "Čairu" bez pobednika. Naredni je zakazan za petak u 20.00 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Na istom mestu, crveno-beli su prošle sezone slavili 2:0, golovima Nenada Milijaša u 43, pa 45. minutu. Sada je vreme za novi okršaj.

"Period uigravanja trajaće dosta dugo. Potrebno je da sprečimo kontranapade. Dobri su iz prekida, moramo da smanjimo broj situacija iz kojih mogu da ugroze naš gol. Upoznati smo sa svim karakteristikama Crvene zvezde i verujem da imamo odgovor na sve što Zvezda može da nam priredi", kaže trener Radničkog Milan Rastavac.

U prva dva kola, Nišlije su izgubile od Borca 1:2, pa pobedili OFK Beograd 1:0. Strelac u oba meča bio je Petar Đuričković, đak Zvezdine škole.

"Očekuje nas lepa utakmica u dobroj atmosferi. Spremni smo za to. Već smo pokazali prethodne sezone da možemo da se nadigravamo sa velikim klubovima. Puni samopouzdanja putujemo u Beograd, gde očekujemo da dođemo do dobrog rezultata. Igramo protiv dobrog tima, meni i mojim saigračima neće manjkati optimizma", kaže Đuričković (na slici levo).

Utakmica na najvećem stadionu počeće u 20.00 časova, a ulaz će biti besplatan.

 


#   Beograd   fudbal   Radnički FK   Crvena Zvezda FK   Milan Rastavac   OFK Beograd   Petar Đuričković
@NisRadnicki @crvenazvezdafk @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima