Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički protiv Partizana, drugi put ove nedelje

rssBookmark and Share

Beograd 05.03.2016.

Posle četvrtfinalnog meča u kupu, crno-beli ponovo igraju sa Radničkim iz Niša, ovog puta u okviru 25. kola Super lige Srbije u Nišu. Meč je na programu u nedelju od 19 sati.

Radnički protiv Partizana, drugi put ove nedelje

Trener Radničkog Milan Rastavac navodi da je njegov tim dosta naučio o protivniku u prethodnom meču, nada se da će „Real sa Nišave“ imati snage da se izbori za pozitivan ishod.

– Priprema za ovaj meč je jednostavna, dočekujemo Partizan. Svesni smo da ukoliko želimo pozitivan rezultat, moramo dati sve od sebe. Dobra stvar iz prethodnog meča jeste to što možemo da izvučemo pouke, na koji način, kojim alatkama možemo da ugrozimo Partizan i kako da se odbranimo. Mislim da će naredni meč biti dosta drugačiji. Radujemo se što ćemo igrati pred našim navijačima. Svi jedva čekamo sledeću utakmicu – poručuje Rastavac

Vladimir Đorđević ima povredu od ranije, kao i Miloš Živković. Povređen je i Tomić, koji će mirovati najmanje petnaest dana, poručio je trener niškog tima.

Mladi vezista Radničkog Andreja Apostolović ističe da prema protivniku gaji respekt, ali da je prednost Radničkog podrška Meraklija, koje poziva da u što većem broju ispune Čair.

– Što se tiče utakmice koju smo odigrali u Beogradu i načina na koji smo izgubili teško nam je pao. Nadam se da ćemo izvući pouke iz toga. Nadam se da ćemo ispraviti neke greške, crno-beli uvek zaslužuju respekt, uprkos poziciji na kojoj se nalaze. Što se tiče ambijenta, puno nam znači to što ćemo imati podršku Meraklija.

Pred put u Niš, trener Partizana Ivan Tomić održao je pres konferenciju na Zemunelu (video).

Kapije Čaira otvaraju se od 17 časova, a karte se mogu kupiti na biletarnici Hale Čair i na štandu kod bioskopa Vilin Grad. Na dan utakmice mogu se kupiti i na istočnoj tribini stadiona Čair. Cene ulaznica biće 200 dinara za južnu i severnu tribinu, 400 dinara tribinu istok i zapad. Promocije za decu i dame koje važe na svakoj utakmici, na ovoj neće važiti.

 

Mečevi 25. kola Super lige Srbije

Subota, 5.3.2016.

14.00 Voždovac – Mladost
18.00 C.zvezda – Jagodina (Arena sport 3)

Nedelja, 6.3.2016.

13.00 Rad – Vojvodina (Arena sport 1)
14.00 Borac – Spartak
14.00 Čukarički – Javor Matis
14.00 OFK Beograd – Novi Pazar
14.00 Radnik – Metalac
19.00 Radnički – Partizan (Arena sport 3)

Bilans prvenstvenih mečeva Partizana i Radničkog iz Niša

Mesto odigravanjaOdigrane utakmicePobede PartizanaNerešeni ishodiPobede RadničkogGol razlika
Beograd412711382:31
Niš411715957:32
UKUPNO82442612139:63

Korišćeni materijali FK Partizan i FK Radnički Niš


#   Beograd   fudbal   Vilin Grad   Radnički FK   Partizan FK   Miloš Živković   Novi Pazar   Vladimir Đorđević   Milan Rastavac   OFK Beograd   Ivan Tomić   Andreja Apostolović
@NisRadnicki @FKPartizanBG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima