Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички испунио обећање и освојио бодове

rssBookmark and Share

25.09.2017. ФК Раднички

На стадиону Чаир у Нишу, на јучерашњој првенственој утакмици Супер лиге, Раднички је победио Јавор-Матис резултатом 1:0. На терену у првом полувремену није било пуно шанси за голове, иако је Јавор-Матис играо са играчем мање, након искључења Стефана Трипковића који је искључен из игре након две опомене.

Фото: ФК Раднички
Фото: ФК Раднички

Раднички је повео у 38. минуту игре, када је Саша Стојановић оборен у казненом простору. Шансу за гол је добио и искористио Милан Павков који је успешно извео казнени ударац.

Друго полувреме су обележиле шансе гостију који и поред све жеље да изједначе резултат нису у томе успели и ни једном нису затресли мрежу, вечерас сјајног Младена Живковића.Раднички је чини се у другом полувремену био сасвим задовољан вођством од 1:0, па напада на супарнички гол и није било много иако је лопта већину времена била у поседу домаћина.

Шеф стручног штаба Иван Јевић је сумирајући утиске, изразио велико разочарење према навијачима који вечерас нису подржали труд фудбалера Радничког. Напоменуо је још једном да има доста повређених играча и да су ових шеснаест који су вечерас били на утакмици, најбољи избор који се могао направити у односу на стање у ком се екипа налази.

Јагодић Владо тренер Јавор-Матиса је задовољан оним што је његов тим вечерас показао на терену, играјући са играчем мање, против екипе какав је Раднички. Нагласио је да му је веома жао што је његова екипа пропустила три сјајне шансе у другом полувремену и није искористила могућности да изједначи резултат.


#   фудбал   Раднички ФК   Саша Стојановић   Јавор ФК   Милан Павков   Иван Јевић   шеф стручног штаба
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима