Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички надигран у Хумској

rssBookmark and Share

Ниш 27.04.2018. ФК Раднички

Фудбалери Радничког изгубили су као гости од Партизана са 3:1, у утакмици 33. кола Суперлиге Србије, односно 3. кола плеј-офа.

Раднички надигран у Хумској

Нишлије су, као што су и најавиле, дошле у Београд да се надигравају са црно-белима и у томе су успеле. Раднички је добро стајао на терену током свих 90 минута, имао је добре шансе, али је поражен захваљујући сопственим грешкама у дефанзиви.

Нишки тим је након овог кола пао на пето место са 28 бодова, док је Партизан други са 39.

У наредном колу Раднички у недељу од 19 часова дочекује Вождовац.

ПАРТИЗАН-РАДНИЧКИ 3:1 (2:1)

Београд, 26. априла-стадион у Хумској. Гледалаца: 2.000. Судија: Далибор Манојловић (Књажевац). Стрелци: 0:1 Павков 13.- 1:1 Ивановић 16.- 2:1 Ивановић 44.- 3:1 Тошић 57.

ПАРТИЗАН: Јовичић, Н.Р. Милетић, Марковић, Јевтовић, Антонов, Тошић (од 75. Јанковић), Здјелар, Пантић, Ђерлек, Ивановић (од 88. Јовановић), Ожеговић (од 67. Илић).

РАДНИЧКИ: Шаранов, Аксентијевић (од 72. Јовановић), Петровић, Симуновић, Н. Станковић, Мићић, Лалатовић (од 53. Станисављевић), Мркић (од 60. Саша Стојановић), Славиша Стојановић, Бабић, Павков.

РЕЧ ТРЕНЕРА:

ДРАГАН АНТИЋ, РАДНИЧКИ: Срамно смо играли у одбраи. Стајали смо далеко од играча. Правили смо катастрофалне грешке. Такви киксеви играчима у Суперлиги никако не смеју да се догађају. Борићемо се до краја лиге. Имамо четири дербија, чекамо Вождовац и Војводину на Чаиру и верујем да ћемо победити та два меча. Бољи смо тим од њих. Партизан и Звезда су ипак изнад осталих екипа.

МИРОСЛАВ ЂУКИЋ, ПАРТИЗАН: Веома сам задовољан. Одиграли смо утакмицу на високом нивоу. Дигли смо се након примљеног гола. Веома важна победа за нас, екипа се вратила на победнички колосек и је у овом тренутку најбитније. Ивановић је одиграо врхунски. Расте из дана у дан расте, све је бољи и бољи и надам се да ће тако наставити.


#   Ниш   Београд   фудбал   Раднички ФК   Партизан ФК   Саша Стојановић   Драган Антић   Славиша Стојановић   6. април
@NisRadnicki @FKPartizanBG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима