Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички: Победа за "наду"

rssBookmark and Share

Ниш 30.04.2017. Војкан Андрејић

Победа Радничког није вечерас ни једног тренутка дошла у питање. Домаћи фудбалери су одиграли добру утакмицу, били супериорнији тим током целе утакмице, и головима Радоша Булатовића и јапанског интернационалца, Номе, славили са 2: 0.

srbijasport.net
srbijasport.net

Било је лепих пасова, дриблинга, добриих шутева, свега осим публике. И вечерас број присутних на Чаиру није добацио до “хиљадарке” па је то и прави куриозитет, што се тиче нишког стадиона.

Осим што се Раднички реванширао Ивањичанима за пораз у регуларном делу првенства, остао је у прикључку за “Европу”, као што је и најављивао Милан Раставац пре ове утакмице. Штета је што сада нишки суперлигаш не кроји сам своју судбину, већ ће, осим добрих игара против најтежих противника у српској лиги, морати и да ослушкује дешавање на осталим стадионима.

Следећу утакмицу Раднички гостује комшијама у Крушевцу.

РАДНИЧКИ НИШ - ЈАВОР МАТИС 2: 0 (1: 0)

Стадион “Чаир” Ниш Гледалаца око 600 Судија: Новак Симовић Стрелци: - 1: 0 у 20. Булатовић, - 2: 0 у 67. Нома Жути картони: Митровић (Раднички), Илић (Јавор)

РАДНИЧКИ: Зоговић, Јовановић, Булатовић, Петровић, Станковић, Митровић, Попара (од 67. Томић), Нома, Траванчић (од 78. Д. Живковић), Којић, Мркић (од 74. Апостоловић).

ЈАВОР МАТИС: Дјогатовић, Ристовски, Томановић (од 76. Киковић), Мфутила (од 63. Маричић), Севић, Обадовић (86. Трипковић), Миловић, Корнелиус, Митошевић, Милановић, Илић.

srbijasport.net


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Милан Раставац   Јавор ФК
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима