Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički: Pobeda za "nadu"

rssBookmark and Share

Niš 30.04.2017. Vojkan Andrejić

Pobeda Radničkog nije večeras ni jednog trenutka došla u pitanje. Domaći fudbaleri su odigrali dobru utakmicu, bili superiorniji tim tokom cele utakmice, i golovima Radoša Bulatovića i japanskog internacionalca, Nome, slavili sa 2: 0.

srbijasport.net
srbijasport.net

Bilo je lepih pasova, driblinga, dobriih šuteva, svega osim publike. I večeras broj prisutnih na Čairu nije dobacio do “hiljadarke” pa je to i pravi kuriozitet, što se tiče niškog stadiona.

Osim što se Radnički revanširao Ivanjičanima za poraz u regularnom delu prvenstva, ostao je u priključku za “Evropu”, kao što je i najavljivao Milan Rastavac pre ove utakmice. Šteta je što sada niški superligaš ne kroji sam svoju sudbinu, već će, osim dobrih igara protiv najtežih protivnika u srpskoj ligi, morati i da osluškuje dešavanje na ostalim stadionima.

Sledeću utakmicu Radnički gostuje komšijama u Kruševcu.

RADNIČKI NIŠ - JAVOR MATIS 2: 0 (1: 0)

Stadion “Čair” Niš Gledalaca oko 600 Sudija: Novak Simović Strelci: - 1: 0 u 20. Bulatović, - 2: 0 u 67. Noma Žuti kartoni: Mitrović (Radnički), Ilić (Javor)

RADNIČKI: Zogović, Jovanović, Bulatović, Petrović, Stanković, Mitrović, Popara (od 67. Tomić), Noma, Travančić (od 78. D. Živković), Kojić, Mrkić (od 74. Apostolović).

JAVOR MATIS: Djogatović, Ristovski, Tomanović (od 76. Kiković), Mfutila (od 63. Maričić), Sević, Obadović (86. Tripković), Milović, Kornelius, Mitošević, Milanović, Ilić.

srbijasport.net


#   Niš   fudbal   Radnički FK   Milan Rastavac   Javor FK
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima