Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Гостовање против Војводине у тешком тренутку

rssBookmark and Share

11.09.2014.

На редовној конференцији која је данас одржана медијима се обратио Саша Мркић, кога је управа клуба прошле недеље изабрала за шефа струке, на место Драгослава Степановића, а због лоших резултата који је Раднички забележио од почетка првенства.

Гостовање против Војводине у тешком тренутку

“Жао ми је да је клуб поново у ситуацији да се бори за опстанак од петог кола. О Драгославу Степановићу ћу рећи све најбоље, али је наш посао такав да увек морамо бити спремни на најгоре. Доста играча је долазило током прелазног рока, сада имамо и нова три играча, као и доста повређених. Наш проблем је време, које нам мањка, тако да морамо радити са оним играчима који су тренутно у форми. Играчи су професионалци и имају прави однос према саиграчима и тренингу и мислим да можемо направити један хомоген састав и да коначно почнемо са освајањем бодова.”- рекао је Мркић.

Прва утакмица која очекује Мркића одиграће се у недељу од 19 ч против Војводине која је тренутно трећа на табели. Мркић је навео како је свестан да је Војводина тежак противник, али да му морамо парирати.

“Војводина је незгодан ривал који је раме уз раме са Партизаном и Црвеном Звездом. Ми имамо наше потенцијале које треба искористити и не предајемо се унапред. Војводина је спој младости и искуства, играчи су брзи и експозивни и добро користе свој простор. С друге стране ми имамо младу екипу и ја у њу верујем. Очекујем подршку Града, руководства и свих добронамерних људи, да изађу у сусрет и помогну нам да изборимо опстанак у лиги.”

О тиму који ће наступити у недељу Мркић још увек није донео дефинитивну одлуку.

“Пауљевић ће сигурно добити шансу од почетка, јер се ради о једном правом играчу који има огроман потенцијал који треба искористити. Ја још увек упознајем екипу, а играће у првих 11 само они који су најспремнији. Пејчић и Пуношевац се полако опорављају и сигурно неће играти у наредне четири утакмице.”

 


#   фудбал   Раднички ФК   Саша Мркић   професионалци
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима