Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Радничи борбено на Партизан

rssBookmark and Share

Ниш 03.03.2018. ФК Раднички

Дерби 25. кола фудбалске Суперлиге Србије у суботу од 14.30 сати одиграће Раднички и Партизан.
У питању је дуел трећепласираног и другопласираног тима на табели, а актуелни шампион Србије у Ниш стиже са девет бодова предности (52:43).

Радничи борбено на Партизан

Меч ће се играти у тешким условима, пошто су снег и киша додатно оштетили ионако лош терен на стадиону Чаир.

Шеф стручног штаба Бобан Дмитровић и голман Радничког Бојан Шаранов су на данашњој конференцији за медије изнели очекивања пред овај изузетно важан сусрет.

-Велика утакмица за нас. Надамо се да ће до сутра услови омогућити да обе екипе прикажу одличну игру. И Раднички и Партизан су кикснули у прошлом колу и сада неће бити калкулација. Покушаћемо да прикажемо добар фудбал. Клуб предузима све мере како би терен оспособио за играње. Овајпериод је незгодан за играње због временскх услова, који додатно урушавају наше терене. Сви смо се припремали на одличним теренима, неки у Турској, неки на Кипру, па дошли овде. Али шта је ту је, ми смо професионалци и морамо да се суочавамо са тим. Фудбал се игра због навијача и очекујемо да их сутра обрадујемо. Ако терен буде остао овакав какав јесте, требаће нам сутра 11 бораца. Мојим играчима сутра и не треба тренер, они сами треба да буду мотивисани јер играју против актуелног првака и само тражим од њих да агресијом и борбеношћу дођу до позитивног резултата- изјавио је Бобан Дмитровић.

Некадашњи чувар мреже Партизана Бојан Шаранов оптимиста је пред окршај са бившим клубом.

-Вероватно сутра неће бити много лепоте због терена и временских услова, али оно што је сигурно је да ће бити борбе, а пресудиће вољни моменат. Надамо се да ће наш вољни моменат бити већи. Очекујемо позитиван резултат и идемо искључиво на победу без обзира на противника. Увек дајемо све од себе да победимо јер имамо свој циљ и желимо да га остваримо- рекао је Шаранов.

Главни судија овог сусрета биће Зоран Широки.


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Партизан ФК   професионалци   шеф стручног штаба
@NisRadnicki @FKPartizanBG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима