Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radniči borbeno na Partizan

rssBookmark and Share

Niš 03.03.2018. FK Radnički

Derbi 25. kola fudbalske Superlige Srbije u subotu od 14.30 sati odigraće Radnički i Partizan.
U pitanju je duel trećeplasiranog i drugoplasiranog tima na tabeli, a aktuelni šampion Srbije u Niš stiže sa devet bodova prednosti (52:43).

Radniči borbeno na Partizan

Meč će se igrati u teškim uslovima, pošto su sneg i kiša dodatno oštetili ionako loš teren na stadionu Čair.

Šef stručnog štaba Boban Dmitrović i golman Radničkog Bojan Šaranov su na današnjoj konferenciji za medije izneli očekivanja pred ovaj izuzetno važan susret.

-Velika utakmica za nas. Nadamo se da će do sutra uslovi omogućiti da obe ekipe prikažu odličnu igru. I Radnički i Partizan su kiksnuli u prošlom kolu i sada neće biti kalkulacija. Pokušaćemo da prikažemo dobar fudbal. Klub preduzima sve mere kako bi teren osposobio za igranje. Ovajperiod je nezgodan za igranje zbog vremenskh uslova, koji dodatno urušavaju naše terene. Svi smo se pripremali na odličnim terenima, neki u Turskoj, neki na Kipru, pa došli ovde. Ali šta je tu je, mi smo profesionalci i moramo da se suočavamo sa tim. Fudbal se igra zbog navijača i očekujemo da ih sutra obradujemo. Ako teren bude ostao ovakav kakav jeste, trebaće nam sutra 11 boraca. Mojim igračima sutra i ne treba trener, oni sami treba da budu motivisani jer igraju protiv aktuelnog prvaka i samo tražim od njih da agresijom i borbenošću dođu do pozitivnog rezultata- izjavio je Boban Dmitrović.

Nekadašnji čuvar mreže Partizana Bojan Šaranov optimista je pred okršaj sa bivšim klubom.

-Verovatno sutra neće biti mnogo lepote zbog terena i vremenskih uslova, ali ono što je sigurno je da će biti borbe, a presudiće voljni momenat. Nadamo se da će naš voljni momenat biti veći. Očekujemo pozitivan rezultat i idemo isključivo na pobedu bez obzira na protivnika. Uvek dajemo sve od sebe da pobedimo jer imamo svoj cilj i želimo da ga ostvarimo- rekao je Šaranov.

Glavni sudija ovog susreta biće Zoran Široki.


#   Niš   fudbal   Radnički FK   Partizan FK   profesionalci   šef stručnog štaba
@NisRadnicki @FKPartizanBG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima