Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gostovanje protiv Vojvodine u teškom trenutku

rssBookmark and Share

11.09.2014.

Na redovnoj konferenciji koja je danas održana medijima se obratio Saša Mrkić, koga je uprava kluba prošle nedelje izabrala za šefa struke, na mesto Dragoslava Stepanovića, a zbog loših rezultata koji je Radnički zabeležio od početka prvenstva.

Gostovanje protiv Vojvodine u teškom trenutku

“Žao mi je da je klub ponovo u situaciji da se bori za opstanak od petog kola. O Dragoslavu Stepanoviću ću reći sve najbolje, ali je naš posao takav da uvek moramo biti spremni na najgore. Dosta igrača je dolazilo tokom prelaznog roka, sada imamo i nova tri igrača, kao i dosta povređenih. Naš problem je vreme, koje nam manjka, tako da moramo raditi sa onim igračima koji su trenutno u formi. Igrači su profesionalci i imaju pravi odnos prema saigračima i treningu i mislim da možemo napraviti jedan homogen sastav i da konačno počnemo sa osvajanjem bodova.”- rekao je Mrkić.

Prva utakmica koja očekuje Mrkića odigraće se u nedelju od 19 č protiv Vojvodine koja je trenutno treća na tabeli. Mrkić je naveo kako je svestan da je Vojvodina težak protivnik, ali da mu moramo parirati.

“Vojvodina je nezgodan rival koji je rame uz rame sa Partizanom i Crvenom Zvezdom. Mi imamo naše potencijale koje treba iskoristiti i ne predajemo se unapred. Vojvodina je spoj mladosti i iskustva, igrači su brzi i ekspozivni i dobro koriste svoj prostor. S druge strane mi imamo mladu ekipu i ja u nju verujem. Očekujem podršku Grada, rukovodstva i svih dobronamernih ljudi, da izađu u susret i pomognu nam da izborimo opstanak u ligi.”

O timu koji će nastupiti u nedelju Mrkić još uvek nije doneo definitivnu odluku.

“Pauljević će sigurno dobiti šansu od početka, jer se radi o jednom pravom igraču koji ima ogroman potencijal koji treba iskoristiti. Ja još uvek upoznajem ekipu, a igraće u prvih 11 samo oni koji su najspremniji. Pejčić i Punoševac se polako oporavljaju i sigurno neće igrati u naredne četiri utakmice.”

 


#   fudbal   Radnički FK   Saša Mrkić   profesionalci
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima