Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Све спремно за турнир у баскету “Милорад Мића Пројовић”

rssBookmark and Share

Алексинац 15.07.2014. Алексинац.Нет

Меморијални баскет турнир ”Милорад Мића Пројовић“, четврти по реду, одржаће се у Алексинцу од 18. до 20. јула 2014. године.

Све спремно за турнир у баскету “Милорад Мића Пројовић”
Турнир обилује богатим новчаним наградама, као и атрактивним садржајем за учеснике и посетиоце. Финалисти ће обезбедити учешће на завршни 3×3 турнир који ће почетком августа бити одржан у Параћину.

Наградни фонд овог турнира износи укупно 100.000 динара, финалисти ће обезбедити пласман на завршни 3×3 Serbia tour, који ће бити одржан 9. и 10. августа у Параћину. Турнир обилује и богатим пратећим садржајем.

Као и ранијих година и ове године организатори најављују долазак највећих кошаркашких звезда. Меморијални турнир “Милорад Мића Пројовић” може се похвалити завидном посетом. Каже један од организатора турнира Радмило Мојсиловић.

“Од 18. до 20. јула на теренима спортског центра “Таш” у Алексинцу биће одржан четврти по реду меморијални турнир посвећен великом кошаркашком раднику Милораду Мићи Пројовићу. Из године у годину популарност турнира све је већа, константно уносимо новине. О озбиљности турнира сведочи и посета која на дневном нивоу износи око три хиљада посетилаца. Прошле године промотер турнира био је Саша Даниловић. Ове године такође очекујемо да иза турнира стане велико кошаркашко име, тренутно разматрамо неколико великих имена“, Рекао је Мојсиловић.

“Меморијални турнир “Милорад Мића Пројовић” један је од неколицине у Србији који спадају у 3×3 Serbia tour категорију, финалисти ће изборити учешће на турниру у Параћину, који ће се играти 9. и 10. августа, а победници ће обезбедити учешће на Челенџеру, који ће бити одигран у некој европској метрополи“, закључује организатор Радмило Мојсиловић.

video...

Коментара: 0


#   Алексинац   кошарка   турнир   Радмило Мојсиловић   Милорад Пројовић  
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима