Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Свечано отворен Међународни минибаскет фестивал у Врању

rssBookmark and Share

13.05.2018. Јужна Србија Инфо

Након јучерашњег показног тренинга и промоције фестивала, у Спортској хали у Врању свечано је отворен Међународни мини баскет фестивал “Срећно детињство”.

Свечано отворен Међународни минибаскет фестивал у Врању

Председник Савеза за школски спорт и олимпијско васпитање Града Врања Мирослав Спасић рекао је да школски спорт бележи запажене резултате, како на окружном, међуокружном, тако и на државном нивоу, додајући да су овакви турнири од великог значаја за Град. Градски већник Ненад Ђорђевић је у име руководства Града пожелео добродошлицу свим учесницима, изражавајући наду да ће следеће године овај фестивал окупити још већи број такмичарских екипа. Младим баскеташима је поручио да увек дају свој максимум, уз фер плеј,  јер ће стечено пријатељство трајати читавог живота. “Врање је данас најмлађи и најлепши град у Србији, град са хиљаду кошаркаша”, рекао је Ђорђевић.

Присутнима су се обратили председник Минибаскет удружења Кошаркашког савеза Србије Раде Георгиевски, који је рекао да је данашњи догађај оборио све рекорде по броју учесника, као и Марјан Станојковић, председник Кошаркашког клуба "Пантери" један од организатора, који је заслужним појединцима и колективима поделио захвалнице. 


#   Градски већник   Ненад Ђорђевић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима