Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Удовичић: Улагањем у децу улажемо у здравију будућност

rssBookmark and Share

Пирот 20.02.2014. Танјуг

Министар спорта и омладине Вања Удовичић изјавио је данас у Пироту где је посетио Основну школу "8. септембра" да програм "Спорт у школе" који се спроводи у 50 градова у Србији успева и да ће он у наредном периоду бити проширен на још више градова и већи број школа.

Удовичић: Улагањем у децу улажемо у здравију будућност

Министар спорта и омладине Вања Удовичић изјавио је у Пироту где је посетио Основну школу "8. септембра" да програм "Спорт у школе" који се спроводи у 50 градова у Србији успева и да ће он у наредном периоду бити проширен на још више градова и већи број школа.

"Нисам дошао овде да прикупљам било какве политичке поене. Дошао сам да сагледам реалне проблеме са којима се сусрећу основне школе. Да разговарам са младим људима и децом, и да видим колико је у могућности Министарство спорта и омладине да помогне," рекао је он.

Удовичић је рекао да је министарство развило програм ''Спорт у школе'' који обухвата педесет градова широм Србије и то је модел који ће у наредном периоду проширити на више градова, на више основних школа јер нам брига о деци у првом плану.

Улагањем у децу, што не сматрамо трошењем буџетског новца и новца свих грађана, сматрамо и да ће наша будућност бити много здравија", изјавио је Удовичић који је осим школе у Пироту посетио школе и у Белој Паланци и Димитровграду.


#   Пирот   Вања Удовичић   спорт   Димитровград   Бела Паланка   Министарство спорта и омладине
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима