Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Udovičić: Ulaganjem u decu ulažemo u zdraviju budućnost

rssBookmark and Share

Pirot 20.02.2014. Tanjug

Ministar sporta i omladine Vanja Udovičić izjavio je danas u Pirotu gde je posetio Osnovnu školu "8. septembra" da program "Sport u škole" koji se sprovodi u 50 gradova u Srbiji uspeva i da će on u narednom periodu biti proširen na još više gradova i veći broj škola.

Udovičić: Ulaganjem u decu ulažemo u zdraviju budućnost

Ministar sporta i omladine Vanja Udovičić izjavio je u Pirotu gde je posetio Osnovnu školu "8. septembra" da program "Sport u škole" koji se sprovodi u 50 gradova u Srbiji uspeva i da će on u narednom periodu biti proširen na još više gradova i veći broj škola.

"Nisam došao ovde da prikupljam bilo kakve političke poene. Došao sam da sagledam realne probleme sa kojima se susreću osnovne škole. Da razgovaram sa mladim ljudima i decom, i da vidim koliko je u mogućnosti Ministarstvo sporta i omladine da pomogne," rekao je on.

Udovičić je rekao da je ministarstvo razvilo program ''Sport u škole'' koji obuhvata pedeset gradova širom Srbije i to je model koji će u narednom periodu proširiti na više gradova, na više osnovnih škola jer nam briga o deci u prvom planu.

Ulaganjem u decu, što ne smatramo trošenjem budžetskog novca i novca svih građana, smatramo i da će naša budućnost biti mnogo zdravija", izjavio je Udovičić koji je osim škole u Pirotu posetio škole i u Beloj Palanci i Dimitrovgradu.


#   Pirot   Vanja Udovičić   sport   Dimitrovgrad   Bela Palanka   Ministarstvo sporta i omladine
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima