Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Успешно одржан други хуманитарни „Пикадо из блока“ у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 02.02.2019. Јужна Србија Инфо

27. јануара у билијар клубу „Атлантис“, успешно је одржан други турнир „Пикадо из блока“ у Нишу. Овом приликом уз помоћ учесника, пријатеља организације и спонзора, за помоћ сиромашним породицама, сакупљено је 30.500 динара!

Успешно одржан други хуманитарни „Пикадо из блока“ у Нишу

65 такмичара у борби против сиромаштва окупирало је Билијар клуб Атлантис и у предивној атмосфери дало свој допринос борби.

Млади волонтери хуманитарне организације „Срби за Србе“, својим трудом успели су да убрзо након првог „Пикада из блока“, поново активирају Нишлије, где су показали да енергија с првог турнира не само да није спласла, већ се и повећала.

"Захваљујемо такмичарима, као и онима који су подржали акцију, а нису учестовали на самом турниру, што су поред сакупљених донација за најугроженије, дали подршку и допринос у ширењу свести о томе да широм Балкана постоји више десетина хиљада српских породица које живе у јако тешким условима за живот", поручују из ораганизације „Срби за Србе“.

Као и прошлог пута, у овој племенитој мисији имали су помоћ спонзора, пре свега Билијар клуба Атлантис, који је уступио свој простор за одржавање турнира, и најуспешнијим учесницима „Пикада из блока“, поделио жетоне за играње пикада.

У изузетно пријатној и позитивној атмосфери, на другом „Пикаду из блока“ у Нишу, у игри „301“, класичним системом елиминација, такмичари су поред своје хуманости, показали и завидно знање у пикаду, па је турнир тек после нешто више од два сата завршен.

Редослед победника је био следећи:

Војислав Анђелковић
Стефан Савић
Гаврило Станковић

Што се тиче награда за најуспешније, поред пехара и медаља, победницима су уручени ваучери пицерије „Помодоро“ као и жетони за бесплатно играње пикада у билијар клубу „Атлантис“.

"На крају, захваљујемо се свим хуманим Нишлијама, који су показали велику свест за своје сународнике, и који су својим учешћем подржали овај догађај. Надамо се, да ће у месецима који предстоје број људи који подржавају хуманитарне активности у Нишу бити још већи, како бисмо на тај начин помогли што више угрожених српских вишедетних породица", додају задовољни организатори.


#   Ниш   волонтери   Срби за Србе орг.   пикадо   Пикадо турнир   Пикадо из Блока
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима