Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Забрана регистрације играча за Раднички

rssBookmark and Share

18.02.2016. Спортски журнал, Мондо, Јужна Србија Инфо

Нишлије и неколико прволигаша имају новчана дуговања, па им је стављена забрана на регистровање нових фудбалера.
Раднички има забрану регистровања нових играча, али ће бар на Чаиру остати снажни нападач Никола Ашћерић.

MN Press
MN Press

На редовној седници Дисциплинске комисије Фудбалског савеза Србије (ФСС) извршен је резиме јесењег дела сезоне, а најважнија тачка дневног реда односила се на извештај о клубовима који нису измирили финансијске обавезе.

Председник Жарко Стевановић саопштио је да међу клубовима из Супер лиге једино Раднички из Ниша није измирио сва новчана дуговања и због тога му је изречена казнена мера забране регистрације нових играча.

Из истог разлога идентичном казном санкционисани су клубови Прве лиге Србије: Слобода из Ужица, Доњи Срем, крагујевачки Раднички 1923, као и женски фудбалски клуб Мачва из Шапца.

Према правилима Дисциплинске комисије ФСС, ова забрана регистрације нових играча биће аутоматски укинута по измирењу финансијских обавеза.

Остаје Ашћерић

Раднички има забрану регистровања нових играча, али ће бар на Чаиру остати снажни нападач Никола Ашћерић.

По речима председника Радничког из Ниша, Радана Илића, трансфер Николе Ашћерића у Војводину за 30.000 евра био је договорена ствар. Уследио је, међутим, преокрет!

По писању Спортског журнала, "после неуспелих преговора руководства Радничког и Војводине" снажни нападач остаће на Чаиру и за пролећни део сезоне.

Ова вест сигурно ће обрадовати навијаче Нишлија после сазнања да клуб не може да региструје нове играче док не измири све дугове.

Ашћерић је у 19 утакмица првог дела сезоне постигао пет голова за Раднички.


#   фудбал   Ана Илић   женски фудбал   Никола Ашћерић   Радан Илић   ФСС
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима