Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Здравље Лесковац: Победићемо Војводину уз подршку навијача

rssBookmark and Share

Лесковац 23.10.2014. sportskastranajuga

Кошаркаши Здравља у суботу на свом паркету дочекују екипу новосадске Војводине, једног од фаворита за освајање првог места.

Здравље Лесковац: Победићемо Војводину уз подршку навијача

Тежак распоред на старту сезоне у 4. колу у Лесковац доводи још једну екипу из Новог Сада. Војводина, до пре пар година један од водећих клубова у земљи, у овој сезони има јасно изражене амбиције да избори повратак у Кошаркашку (Први) лигу Србије.

У Здрављу због болести играча пуно проблема, али се у табору "фармацеута" уздају у домаћи терен и навијаче који су носили тим до победе и у утакмици са Мериданом из Новог Сада.

- Све је спремно за суботњи дуел са Војводином из Новог Сада. Управа клуба је донела одлуку да куповином једне улазнице наши гледаоци добијају једну улазницу гратис. То практично значи да је цена улазнице 50 динара. На овај потез смо се одлучили због наградне игре која је имала позитиван ођек у прошлом колу. Сваки гледалац би требао да има своју улазницу и сви ће учествовати у наградној игри у којој ћемо поделити мајице, дрес клуба и кожну кошаркашку лопту. Што се годишњих улазница тиче, још увек важи оно што смо најавили на почетку сезоне, да уз једну купљену наши навијачи добијају једну сезонску улазницу гратис. У циљу даље популаризације кошарке управа клуба је одлучила да сви ученици основних школа могу бесплатно на утакмицу. Биће довољно да се јаве на улазу и да добију своју пропусницу. Наша је жеља да сви гледаоци са улазницама и пропусницама учествују у наградној игри и да на тај начин стварамо неке навике и постављамо нове стандарде око организације утакмица - рекао је на конференцији за медије директор Кошаркашког клуба Здравље Лесковац Игор Стојановић.

Стручни штаб верује да и поред здравствених проблема екипа у суботу може да пружи свој максимум.

- У суботу дочекујемо екипу Војводине која је у прва три кола забележила три победе. Ми смо ове недеље имали неке здравствене проблеме. Вирус нас је оборио, и део играча и првог тренера. Ипак, верујем да ће сви играчи бити спремни и очекујем добру игру. Играмо добро и не плашимо се никог. Очекујемо да публика дође у што већем броју и да нас подржи - поручио је са конференције за медије помоћни тренер Драган Арсић.

Са конференције је због болести изостао Никола Денић, а на листи играча који нису тренирали су и Александар Илић, Ђорђе Димитријевић и Стефан Стојиљковић.

- Атмосфера је одлична, као и увек када се игра дерби. Сви играчи ће оставити срце на терену и верујемо да ће Војводина да остави бодове у Лесковцу. Позивам навијаче да дођу у што већем броју и да бодре нашу екипу, да пруже подршку на путу до победе. Уз помоћ навијача победили смо Меридиану и верујем да то можемо и да поновимо - рекао је у сусрету са новинарима тим менаџер Слободан Митић.


#   Лесковац   навијачи   Здравље КК   Слободан Митић   Игор Стојановић   Александар Илић   Ђорђе Димитријевић
@ZdravljeKK @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима