Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Два "Сребрна кофера" за Туристичку организацију Куршумлије

rssBookmark and Share

Крушевац 16.10.2021. Јужна Србија Инфо

Туристичка организација града Крушевца, због тренутне епидемиолошке ситуације, овогодишњи Фестивал „Кофер слова“ организовала је „на даљину“. Континуитет је ипак одржан, као што је остварен и циљ да се настави афирмација и промоција туристичких публикација, као и да се истакне њихов значај у развоју туризма, унапређења туристичких потенцијала и истицања аутентичности регија.

Два "Сребрна кофера" за Туристичку организацију Куршумлије

Иако на другачији начин, Фестивал је наставио свој живот, тако да је ове године  био пријављен укупно 31 учесник, међу чијим је материјалима требало изабрати најбоље у 11 категорија.

У среду, 13. октобра 2021. године, у оквиру 17. Међународног Фестивала туристичких публикација „Кофер слова“ Крушевац 2021., проглашени су победници у 11 категорија.

Туристичка организација општине Куршумлија освојила је две друге награде, тј. два „Сребрна кофера“ у категорији аудио видео публикација за промо филм “Осети авантуру – упознај Куршумлију” и у категорији допунски промотивни материјал за рекламне мајице, кесе и шоље Туристичке организације општине Куршумлија дизајниране специјално за средњовековни фестивал „Немањини дани“ 2021. године.

На рекламном материјалу се налази нови логотип „Немањини дани“.


#   Крушевац   Куршумлија   Фестивал Кофер слова   Туристичка организација Куршумлије   Немањини дани Куршумлија
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима