Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dva "Srebrna kofera" za Turističku organizaciju Kuršumlije

rssBookmark and Share

Kruševac 16.10.2021. Južna Srbija Info

Turistička organizacija grada Kruševca, zbog trenutne epidemiološke situacije, ovogodišnji Festival „Kofer slova“ organizovala je „na daljinu“. Kontinuitet je ipak održan, kao što je ostvaren i cilj da se nastavi afirmacija i promocija turističkih publikacija, kao i da se istakne njihov značaj u razvoju turizma, unapređenja turističkih potencijala i isticanja autentičnosti regija.

Dva "Srebrna kofera" za Turističku organizaciju Kuršumlije

Iako na drugačiji način, Festival je nastavio svoj život, tako da je ove godine  bio prijavljen ukupno 31 učesnik, među čijim je materijalima trebalo izabrati najbolje u 11 kategorija.

U sredu, 13. oktobra 2021. godine, u okviru 17. Međunarodnog Festivala turističkih publikacija „Kofer slova“ Kruševac 2021., proglašeni su pobednici u 11 kategorija.

Turistička organizacija opštine Kuršumlija osvojila je dve druge nagrade, tj. dva „Srebrna kofera“ u kategoriji audio video publikacija za promo film “Oseti avanturu – upoznaj Kuršumliju” i u kategoriji dopunski promotivni materijal za reklamne majice, kese i šolje Turističke organizacije opštine Kuršumlija dizajnirane specijalno za srednjovekovni festival „Nemanjini dani“ 2021. godine.

Na reklamnom materijalu se nalazi novi logotip „Nemanjini dani“.

Komentara: 0


#   Kruševac   Kuršumlija   Festival Kofer slova   Turistička organizacija Kuršumlije   Nemanjini dani Kuršumlija
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima