Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Након Братиславе и Београда, још једна успешна промоција Ниша на Сајму туризма у Берлину - ITB 2018 (ФОТО)

rssBookmark and Share

Ниш 10.03.2018. М.М. Јужна Србија Инфо

Након Братиславе и Београда, још једна успешна промоција Ниша на Међунродном сајму туризма у Берлину -ITB 2018. Следећи "испит" је 19. Међународни сајам туризма и активног одмора који се одржава у Нишу у од 29. до 31. марта ове године.

Након Братиславе и Београда, још једна успешна промоција Ниша на Сајму туризма у Берлину - ITB 2018 (ФОТО)

Захваљујући доброј синхронизацији и организованом менанџменту предвођеном актуелним директором Урошем Парлићем, ТОН се заједно са ТО Србије, ТО Београда, Војводине и Новог Сада, Златибора и Пролом Бање, представио на престижном сајму, а Град Ниш је посебну пажњу посветио промоцији програма, “Niš city break".

Град  Ниш се на Берлинском сајму туризма представио својим богатим културно-историјским наслеђем, али и раскошном туристичком понудом, у шта поред осталог спадају бројни фестивали, гастро туризам, као и друге културне манифестације.

Програм “Niš city break", подразумева одмор у граду у просеку од 2 до 3 дана, а ова понуда је данас посебно атрактивна узимајући у обзир да постоји директна авио линија Ниш-Берлин са Нишког аеродрома, по изузетно повољним ценама.

Туроператери и посетиоци сајма могли су да се кроз промотивни материјал и занимљиву видео презентацију упознају са многим знаменитостима и другим понудама које нуди Србија и Град Ниш.

Ексклузивне фотографије са сајма. . . 

Коментара: 0


#   Ниш   Берлин   Урош Парлић   Туристичка организација Ниш   Сајам туризма
@


 


[ Додај коментар ]