Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш се представља на Сајму туризма у Београду

rssBookmark and Share

Ниш 17.02.2016. Јужна Србија Инфо

Туристичка организација Ниш ће и ове године у сарадњи са Регионалном привредном комором Нис и ЈП Аеродром Ниш учествовати и биће један од 1000 излагача на 38. Међународном сајму туризма, који ће се одржати на Београдском сајму од 18. до 21. фебруара 2016. године.

Казанџијско сокаче у Нишу, Фото: ТОН
Казанџијско сокаче у Нишу, Фото: ТОН

Београдски Сајам туризма, који је од 2003. године, члан Европске асоцијације туристичких пословних сајмова – ЕТТФА и Светске асоцијације туристичких пословних сајмова – ИТТФА, је највећа туристичка манифестација у земљи и југоисточној Европи, у оквиру које своју понуду представљају светски тоур опратери  и туристицке организације многобројних земаља, хотелијери, туристички центри.......

Претходне године на Сајму туризма је било око 1100 излагача, а  број посетилаца премашио је 69 хиљада.Међународни карактер и знацај ове манифестације потврђује више од 290 иностраних излагача из 50 земаља света, који своју понуду излажу у шест хала Сајма.

Туристицка организација Нис  ће презентовати разноврсну туристичку понуду Града и околине , велике традиционалне манифестације које се у Нишу одржавају под покровитељством Града и многобројних удрузења. Поред стандардног наступа у виду туристичко-пропагандног материјала, ТОН је за све посетиоце припремио и упознавање са духом Старог Ниша, који ће посетиоци моћи да доживе на самом штанду кроз перформансе глумаца, као и сликањем у типичном амбијенту старог Ниша.

 

Коментара: 0


#   Ниш   Београд   туризам   аеродром Константин Велики   Туристичка организација Ниш   Сајам туризма   ЈП Стара планина
@NisAirport @


 


[ Додај коментар ]