Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš se predstavlja na Sajmu turizma u Beogradu

rssBookmark and Share

Beograd 17.02.2016. Južna Srbija Info

Turistička organizacija Niš će i ove godine u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Nis i JP Aerodrom Niš učestvovati i biće jedan od 1000 izlagača na 38. Međunarodnom sajmu turizma, koji će se održati na Beogradskom sajmu od 18. do 21. februara 2016. godine.

Kazandžijsko sokače u Nišu, Foto: TON
Kazandžijsko sokače u Nišu, Foto: TON

Beogradski Sajam turizma, koji je od 2003. godine, član Evropske asocijacije turističkih poslovnih sajmova – ETTFA i Svetske asocijacije turističkih poslovnih sajmova – ITTFA, je najveća turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi, u okviru koje svoju ponudu predstavljaju svetski tour oprateri  i turisticke organizacije mnogobrojnih zemalja, hotelijeri, turistički centri.......

Prethodne godine na Sajmu turizma je bilo oko 1100 izlagača, a  broj posetilaca premašio je 69 hiljada.Međunarodni karakter i znacaj ove manifestacije potvrđuje više od 290 inostranih izlagača iz 50 zemalja sveta, koji svoju ponudu izlažu u šest hala Sajma.

Turisticka organizacija Nis  će prezentovati raznovrsnu turističku ponudu Grada i okoline , velike tradicionalne manifestacije koje se u Nišu održavaju pod pokroviteljstvom Grada i mnogobrojnih udruzenja. Pored standardnog nastupa u vidu turističko-propagandnog materijala, TON je za sve posetioce pripremio i upoznavanje sa duhom Starog Niša, koji će posetioci moći da dožive na samom štandu kroz performanse glumaca, kao i slikanjem u tipičnom ambijentu starog Niša.

 

Komentara: 0


#   Beograd   turizam   aerodrom Konstantin Veliki   Turistička organizacija Niš   Sajam turizma   JP Stara planina
@NisAirport @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima