Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пролом Бања најтраженија дестинација за летовање путем ваучера

rssBookmark and Share

Пролом Бања 22.06.2017. Јужна Србија Инфо

Потпредседник Владе и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић је изјавио за Вечерње новости, да је због великог интересовања грађана за ваучере којим држава дотира одмор у Србији, одлучено да се обезбеди још 20.000 ваучера, за које је опредељено додатних 100 милиона динара.

Пролом Бања најтраженија дестинација за летовање путем ваучера

,,Од планираних 60.000 ваучера, до сада је већ подељено 52.000. За шест месеци смо поделили оно што смо планирали за читаву годину, тако да смо презадовољни. Одвојено је додатних 100 милиона динара, како не бисмо прекинули акцију у јуну. Сада ће бити понуђено још 20.000 ваучера. Ове подстицаје не треба схватити као поклон, већ је то реална инвестиција за државу. У просеку, свако ко користи ваучер има 7,4 ноћења, иако је по потреби минимално пет ноћи”, изјавио је Љајић.

С обзиром на интересовање, ове године ће бити реализовано дупло више ваучера него прошле године када је подељено 46.000.

Према броју поднетих пријава, најтраженије дестинације су бање и то Пролом, Врњачка, Луковска и Бања Ковиљача, а од планина Златибор и Копаоник.

kursumlija.org

 

Коментара: 0


#   Пролом Бања   Расим Љајић   туристички ваучери
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима