Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prolom Banja najtraženija destinacija za letovanje putem vaučera

rssBookmark and Share

Prolom Banja 22.06.2017. Južna Srbija Info

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić je izjavio za Večernje novosti, da je zbog velikog interesovanja građana za vaučere kojim država dotira odmor u Srbiji, odlučeno da se obezbedi još 20.000 vaučera, za koje je opredeljeno dodatnih 100 miliona dinara.

Prolom Banja najtraženija destinacija za letovanje putem vaučera

,,Od planiranih 60.000 vaučera, do sada je već podeljeno 52.000. Za šest meseci smo podelili ono što smo planirali za čitavu godinu, tako da smo prezadovoljni. Odvojeno je dodatnih 100 miliona dinara, kako ne bismo prekinuli akciju u junu. Sada će biti ponuđeno još 20.000 vaučera. Ove podsticaje ne treba shvatiti kao poklon, već je to realna investicija za državu. U proseku, svako ko koristi vaučer ima 7,4 noćenja, iako je po potrebi minimalno pet noći”, izjavio je Ljajić.

S obzirom na interesovanje, ove godine će biti realizovano duplo više vaučera nego prošle godine kada je podeljeno 46.000.

Prema broju podnetih prijava, najtraženije destinacije su banje i to Prolom, Vrnjačka, Lukovska i Banja Koviljača, a od planina Zlatibor i Kopaonik.

kursumlija.org

 

Komentara: 0


#   Prolom Banja   Rasim Ljajić   turistički vaučeri
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}