Јужна Србија Инфо

Новости

Новости из Јужне Србије


<< < 4  5  6  7  8  9  10  11 > >>Укупно: 4709  |  Приказано: 61 - 70

Министар Стефановић у ОШ "Душко Радовић" у Нишу - безбедност деце пре свега

Јужна Србија Инфо 04.09.2019.
Безбедност деце пре свега

Министар Стефановић, који је обишао ученике Основне школе „Душан Радовић“ у Нишу, истакао је да су све активности полиције, кроз рад школских полицајаца, видео-надзор и кроз друге мере, допринеле томе да наша деца буду максимално заштићена“...

опширније

Коментара: 0

Оригиналан полазак у школу ђака петог разреда школе „Радоје Домановић“

А. Милетић, Јужна Србија Инфо 03.09.2019.
Оригиналан полазак у школу

Као и сваке године свечани дочек организован је за ђаке петог разреда. Ове године дочек петака био је нешто другачији него иначе. Ђаци су након прозивке и упознавања са разредним старешином кренули у разгледање града панорамским аутобусом који се овог лета први пут појавио на улицама града Ниша.

опширније

Коментара: 0

Вучић u Лесковцу: Радови на изградњи шест нових стадиона од априла

РТС. Танјуг, Јужна Србија Инфо 03.09.2019.
Вучић данас у Лесковцу

Радови на изградњи шест стадиона – у Суботици, Лесковцу, Зајечару, Лозници, Краљеву и Врању почеће најкасније у априлу, најавио је председник Александар Вучић током обиласка стадиона "Дубочица" у Лесковцу. Председник је обишао и Општу болницу у том граду и најавио да ће реконструкција бити потпуно завршена за две године.

опширније

Коментара: 0

Замена старих струјомера о трошку ЕПС-а до краја 2020. године

Јужна Србија Инфо 03.09.2019.
Замена старих струјомера

“ЕПС дистрибуција” као оператер дистрибутивног система, добила сагаласност Савета Агенције за енергетику Републике Србије на план преузимања мерних уређаја, мерно-разводних ормана, прикључних водова и других уређаја у објектима постојећих купаца и произвођача за период 2019–2020. година.

опширније

Коментара: 0

Начелница Сотировски на почетку школске године у Специјалној школи "Бубањ" (ФОТО-ВИДЕО)

Јужна Србија Инфо 02.09.2019.
Почетак године у СШ Бубањ

Начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски, присуствовала је почетку школске године у Специјалној школи "Бубањ" у Нишу,.

опширније

Коментара: 0

Нишке школе дочекале ђаке прваке

Белами, Јужна Србија Инфо 02.09.2019.
Прваци у школе

Своја врата ученицима првог разреда отворила је Основна школа “Учитељ Таса”. Ђаци старијих разреда тим поводом организовали су свечану приредбу.

опширније

Коментара: 0

Патријарх Иринеј примљен на ВМА, стање стабилно

РТС. Јужна Србија Инфо 30.08.2019.
Његова светост на ВМА

Српски патријарх Иринеј и бивши Епископ нишки примљен је на ВМА пре два дана због високе температуре и опште слабости, потврдила је Танјугу прес-служба Српске православне цркве.

опширније

Коментара: 0

Успење Пресвете Богородице - Велика Госпојина

Јужна Србија Инфо 28.08.2019.
Велика Госпојина

Велика Госпојина или Успење Пресвете Богородице или Међудневница је један од највећих хришћанских празника. Овај празник успомена је на смрт Богородице и, према јеванђељском предању, дан када се она вазнела на небо и „предала свој дух у руке Спаситеља“.

опширније

Коментара: 0

Отворен реконструисани Трг "Ока соколовог" - Драгутина Матића у Гаџином Хану (ФОТО)

Јужна Србија Инфо 27.08.2019.
Око соколово

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић је у присуству начелнице Нишавског управног округа Драгане Сотировски, и руководства општине Гаџин Хан, отворио је реконструсан Трг у центру места, који ниси име Драгутина Матића, најпознатијег извиђача у Великом рату, Драгутина Матића, познатог као "Око соколово".

опширније

Коментара: 1

Настављени радови на обнови асфалта у неколико улица у ширем центру Ниша

Јужна Србија Инфо 27.08.2019.
Обнова асфалта

Ових дана отпочели су радови на рехабилитацији коловоза и уређењу тротоарских површина у три нишке улице. Ради се коловоз у улици Војводе Мишића од раскрснице са улицом 9. бригаде до Душанове. На тој деоници, поред замене асфалтног слоја на коловозу биће замењени ивичњаци и уређена паркинг места, док ће тротоари са обеју страна бити поплочани бехатон плочама.

опширније

Коментара: 0

<< < 4  5  6  7  8  9  10  11 > >>Укупно: 4709  |  Приказано: 61 - 70