Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Аспровалта: Море, плаже, забава, све на једном месту!

Bookmark and Share

16.08.2018. З.С. Јужна Србија Инфо

Аспровалта, познато летовалиште у грчкој општини Волви у непосредној близини Ставроса и Неа Врасне, прави је рај за туристе који се одлуче да летују у том месту.

Фото: Vasilis Evagelou
Фото: Vasilis Evagelou

Дуга пешчана плажа која спаја Аспровалту, Ставрос и Неа Врасну, практично уз само шеталиште и центар града, је идеално место за летовање породичних људи, али и оних млађих који желе забаву, због прегршт локала са изврсном храном, добром музиком и услугом.

Поред лепе плаже и чистог мора, Софија Фарасопулу (председник), Трака Тања, Елена Ламбура и Алексндра Коста чланице одбора туристичког "Удружења за издавање апартмана и соба" у Аспровалти, улажу напор да туристима пруже и додатну забаву, као што су концерти у центру места и други забавни догађаји са бесплатним садржајем.

"Схватли смо да туристи желе да проведу своје време квалитено, поред самог сунчања и купања, и желимо да им изађемо у сусрет, разним догађајима који би употпунили њихов одмор. Ми смо младо "Удружење", али резултати нашег рада су већ видљиви, и све је више оних задовољних туриста који летовање неће памтити само по пасивном одмору.", кажу чланице удружења.

Удружење пружа и класичне информативне и ораганизационе услуге, а везано за смештај у Аспровалти.

Као и у оклоним местима и у Аспровалти је највећи број туриста из Србије, потом Бугарске, Румуније и....

Топло море, уређене плаже, богат програм, близина ауто-пута, заслужују пажњу и боравак у Аспровалти током лета . .

 

Коментара: 0


#   туризам   море   Волви (Грчка)   Аспровалта
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима