Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Успешне жене из Аспровалте: Брига о сваком госту на првом месту

Bookmark and Share

17.08.2019. З.С. Јужна Србија Инфо

Оснивачи и чланице удружења "Visit Asprovalta Greece", (Удружења за издавање апартмана и соба) успешне и увек насмејане, у сваком тренутку су спремне да изађу у сусрет гостима и туристима у овом прелепом прморском месту општине Волви.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Поред пружања информација о капацитетима и смештају у Аспровалти, чланице удружења, труде се да туристима осмисле и пруже додатни садржај, као што су концерати и други забавни догађаји на променади са бесплатним садржајем. Организују и креативне радионице у којима учествују млади свих националнсти, размењујући тако културу и обичаје.

Иако је брига о гостима на првом месту, Удружње брине и о својим члановима, штитећи њихова права, често од нелојалне конкуренције.

Иако кажу да је ова туристичка сезона добра, ипак не могу, а да се не осврну на суседну Турску, која је ове године спустила цене смештаја и аранжмана, а уз државне субвенције, постала је више него конкуретна.

Као и у околним местима, и у Аспровалти је највећи број туриста из Србије, потом Бугарске, Румуније, али и Русије.

"Ентузијазам је оно што нас одржава, волимо наше место и имамо сјајне госте дуги низ година. Поједине породице, генерацијски долазе код нас већ 10-20 година. То више није само однос власник-гост, то је постало пријатељство", кажу Софија Фарасопулу, Трака Тања и Елена Ламбура.

Како кажу, имају одличну сарадњу и подршку локалног руководства општине Волви и самог градоначелника Диамантиса, не само у помоћи при организацији културних и забавних манифестација, већ и код промоције Аспровалте на сајмовима туризма у региону.

Аспровалта, познато летовалиште у грчкој општини Волви у непосредној близини Ставроса и Неа Врасне, прави је рај за туристе који се одлуче да летују у том месту.

Дуга пешчана плажа која спаја Аспровалту, Ставрос и Неа Врасну, практично уз само шеталиште и центар града, је идеално место за летовање породичних људи, али и оних млађих који желе забаву, због прегршт локала са изврсном храном, добром музиком и услугом.


#   туризам   Србија   одмор   Бугарска   Русија   Румунија   море   Волви (Грчка)   Аспровалта
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима