Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uspešne žene iz Asprovalte: Briga o svakom gostu na prvom mestu

Bookmark and Share

17.08.2019. Z.S. Južna Srbija Info

Osnivači i članice udruženja "Visit Asprovalta Greece", (Udruženja za izdavanje apartmana i soba) uspešne i uvek nasmejane, u svakom trenutku su spremne da izađu u susret gostima i turistima u ovom prelepom prmorskom mestu opštine Volvi.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Pored pružanja informacija o kapacitetima i smeštaju u Asprovalti, članice udruženja, trude se da turistima osmisle i pruže dodatni sadržaj, kao što su koncerati i drugi zabavni događaji na promenadi sa besplatnim sadržajem. Organizuju i kreativne radionice u kojima učestvuju mladi svih nacionalnsti, razmenjujući tako kulturu i običaje.

Iako je briga o gostima na prvom mestu, Udružnje brine i o svojim članovima, štiteći njihova prava, često od nelojalne konkurencije.

Iako kažu da je ova turistička sezona dobra, ipak ne mogu, a da se ne osvrnu na susednu Tursku, koja je ove godine spustila cene smeštaja i aranžmana, a uz državne subvencije, postala je više nego konkuretna.

Kao i u okolnim mestima, i u Asprovalti je najveći broj turista iz Srbije, potom Bugarske, Rumunije, ali i Rusije.

"Entuzijazam je ono što nas održava, volimo naše mesto i imamo sjajne goste dugi niz godina. Pojedine porodice, generacijski dolaze kod nas već 10-20 godina. To više nije samo odnos vlasnik-gost, to je postalo prijateljstvo", kažu Sofija Farasopulu, Traka Tanja i Elena Lambura.

Kako kažu, imaju odličnu saradnju i podršku lokalnog rukovodstva opštine Volvi i samog gradonačelnika Diamantisa, ne samo u pomoći pri organizaciji kulturnih i zabavnih manifestacija, već i kod promocije Asprovalte na sajmovima turizma u regionu.

Asprovalta, poznato letovalište u grčkoj opštini Volvi u neposrednoj blizini Stavrosa i Nea Vrasne, pravi je raj za turiste koji se odluče da letuju u tom mestu.

Duga peščana plaža koja spaja Asprovaltu, Stavros i Nea Vrasnu, praktično uz samo šetalište i centar grada, je idealno mesto za letovanje porodičnih ljudi, ali i onih mlađih koji žele zabavu, zbog pregršt lokala sa izvrsnom hranom, dobrom muzikom i uslugom.

Komentara: 0


#   turizam   Srbija   odmor   Bugarska   Rusija   Rumunija   more   Volvi (Grčka)   Asprovalta
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima