Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дан када се новинари поносе: Марина ипак добија склониште!

rssBookmark and Share

Медијана градска општина 06.11.2016. З.Стојнић, Јужна Србија Инфо

Након своје објаве на Фејсббуку и реакције портала Јужна Србија Инфо, председник Градске општине Медијана Милан Крстић, данас је посетио Марину Адамовић у Обреновићевој улици и обећао дефинитвно решење проблема склоништа за њу.

Фото: Фејсбук, РТС
Фото: Фејсбук, РТС

Иако болује од мултипле склерозе и непокретна је, педесетчетврогодишња Марина Адамовић свакога дана у центру Ниша скупља помоћ за болесне. Након разговора са прмијером Вучићем током боравка Владе Србије, из ГО Медијана је обећано да ће јој  бити обезбеђен адекватан објекат, како не би киснула и смразавала се на отвореном, прикупљајући помоћ за друге. Марина је недуго након одласка Александа Вучића, добила и престижно приизнање општине Медијана.

Марина је синоћ разочарана бирократијом и одуговлачењем, поручила је на свом Фејсбук налогу да одустаје...

https://www.juznasrbija.info/drustvo/marina-adamovic-birokratijom-i-laznom-obecanjima-porucila-nisam-ping-pong-loptica-ne-treba-mi-nista.html

Након Маринине објаве и текста портала Јужна Србија Инфо, данас је реаговао председник ГО Медијана Милан Крстић и посетио је у Обреновићевој улици, где је обећао да се већ колико сутра креће са реализацијом решења проблема склоништа - заштите од кише и хладног времена.

Милан Крстић је данас Марини Адамовић обећао киоск од стакла, који ће сута својим одласком наручити у Краљеву..

Ово је дан за памћење у новинарској професији, када са поносом можете да кажете да сте заиста учинили нешто добро.


#   Јужна Србија регион   Александар Вучић   Медијана градска општина   Јужна Србија Инфо   хуманитарна помоћ   Обреновићева улица   Марина Адамовић   Милан Крстић
@avucic @juznasrbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима